2014. április 23., szerda

Húsvét hétvége

El sem hiszem, hogy véget ért ez a 4 napos "ünnep". Mondjuk inkább 4 napos hétvége, mivel ugye most volt Húsvét, aztán itt, Angliában Nagypéntek is Bank Holiday.

Ugye az volt a terv, hogy ezt a hétvégét teljesen szabadnak kérem a családtól, hogy elmenjünk valahova kettesben Judittal, de persze, hogy valami szar (anyuka születésnapja szombaton) került a levesbe, így persze, hogy ismét nem lett egy teljesen szabad hétvégém (eddig idén 1, azaz pontosan EGY ilyen volt...). Így mivel Judit családjához majdnem minden nap ment valaki összejövetelre, így ott sem tudtunk volna lenni, így csak szenvedés lett volna a hétvége, így ő hazautazott egy 5-6 napra. Ezek után el lehet képzelni, hogy mennyire "vártam" ezt a hétvégét...

Vasárnap estére karaoke-t akartam szervezni, de hát "akkora" lelkesedés volt a magyar londoni au-pair-es csoportban, hogy még 5 ember sem jött össze... Hihetetlen, így szervezzen az ember valami programot... Szóval az ki lett lőve, csütörtök este 11-ig sikerült péntek koraestére, valamint hétfő ebédre szervezni legalább valamit, hogy ne egyedül és a családdal töltsem a hétvégémet. Aztán még pénteken éjfél körül írt Facebook-on Zita, így másnap kiruccantunk a Windsor Great Parkba, mert pénteken még elég jó idő volt.
Aztán este Putney-ban találkoztam egy magyar ex-aupair-lánnyal, aki jelenleg takarítóként dolgozik, aztán beszélgettünk egy pubban kb este 11-ig, közben a barátja is befutott. Mivel mostanában nagyon ritkán iszogatok, ezért a megosztott egy üveg bort, valamint egy korsó sört nagyon megéreztem utána, látszik, hogy nem vagyok hozzászokva mostanában.

Szombaton 11-től a fiúkkal voltam, megebédeltettem őket, aztán elmentünk a közeli parkba, ahova szerencsére az egyik nursery-s barátjuk is jött, így jól elvoltak, majd hazamentünk, vacsit csináltam, miközben a szülők is befutottak, majd nemsokára ismét mentek el este, így szitteltem is. "Fantasztikus" volt ez is, mivel elfelejtették rátenni arra a kisfiúra a pelenkát, amelyik még hordja azt éjszaka, így természetesen beszart. Pizsama- és ágyneműcsere este 10-kor, miközben a kisfiú sír, hát kell-e ennél jobb szombat esti tevékenység?!

Vasárnapra semmi programom nem volt, így jobb híján felkeltem reggel, hogy megnézzem a Forma 1-et, ami jóóó unalmas volt..., úgyhogy arra is "megérte" felkelni reggel 8 előtt... Aztán miután a család elment itthonról, én elment busszal Wood Greenbe, mivel esett az eső, de mivel Húsvét vasárnap volt, így a boltok nagy többsége zárva volt (még a Poundland is!!!), de legalább a 99p bolt nyitva volt, így ott bevásároltam néhány dolgot. Még szombaton vettem fánkot, valamint néhány croissant-t, így vasárnap is azon éltem, illetve mivel ott voltam Wood Green-ben, és nem akartam hamar hazaérni, hogy ne legyek már a családdal, ezért jobb híján beültem a McDonald's-ba... Húsvét vasárnap... Szánalmas. Aztán miután hazaértem, megnéztem A sötét lovag-trilógiát (hogy valami jó is legyen már ebben a napban).


Hétfőn ismét Wood Green-be mentem, a Nando's-ba mentünk Dominikával ebédelni. Már ezer éve találkoztunk, így jó volt ismét. De sajnos hamar eljött a délután 5.30, amikortól ismét kellettem (de hogy mi a f.sznak?!). Annyira tudtam, hogy ez lesz, alig kellett valamit csinálni, és tipikusan olyan dolgokat, hogy azt a két szülő simán meg tudta volna csinálni... (mivel ugye mindkettő itthon volt, igaz, az apuka dolgozott...). HÁLISTENNEK VÉGE LETT ENNEK A HOSSZÚÚÚÚÚÚ HÉTVÉGÉNEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése