2013. március 5., kedd

Kuponok


Most egy olyan témáról írok, amiről biztos, hogy nem esett így, külön bejegyzésben, szó a blogban, de azért eléggé a mindennapi életem részét képezi, és azt kell mondjam, hogy az au-pairek nagy segítsége is egyben!

És ezek a kuponos oldalak. A kupon angolul voucher. Ez igen hasznos pénzmegtakarító megoldás nemcsak au-pairek, hanem mindenki számára. Arra már pontosan nem emlékszem, hogy én hogyan találtam rá ezekre az oldalakra, valószínűleg egy szokásos esti internetes szörfölgetés során futottam bele az egyik oldal egyik ajánlatába még Bristolban. Mert erre tisztán emlékszem, hogy Bristolban fel voltam iratkozva ezen oldalak közül 1-2 hírlevelére.

És hogy mégis milyen oldalakról beszélek? Álljon itt néhány, amelyeket napi-kétnapi szinten látogatok, és amelyekről napi szinten kapom e-mailben a legjobb, legfrissebb ajánlatokat:
Groupon London Deals
LivingSocial London
kgbdeals London
Wowcher
Time Out London Offers

Hogyha rámentek a fentebbi linkekre, láthatjátok, hogy elég széles skálát felölel az egyes oldalakon található ajánlatok, kuponok sokasága. A teljesség igénye nélkül lehet kedvezőbb áron vacsorára, ebédre, reggelire, koktélokra, masszázsra, ékszerekre, koncertekre, utazásokra, stb-re kupont vásárolni, ami amúgy normális, 100%-os áron jóval drágább lenne. Én már rengetegszer használtam ezen oldalakat, megbízhatóak, még semmi problémám nem volt egyik kupon felhasználásával sem.

De természetesen a fenti linkeken található oldalakon (leszámítva a Time Out London-os oldalt) be lehet állítani más nagyobb városokat is, ahol az éppen aktuális ajánlatokat fogja összeszedni, így elmondható, hogy ezen oldalak minden nagyobb várost kiszolgálnak. Természetesen ezeken az oldalakon a helyhez és testre szabott ajánlatok vannak, nem mindenhol ugyanazok, igaz az utazások többnyire ugyanazok, mivel azokat az egész UK területéről meg lehet vásárolni.

És akkor még az olyan kuponokról, még nem is beszéltem, amit különböző nagy bevásárló áruházak (mint például Tesco, Sainsburys, stb) hűségkártyáján tárolt a vásárlások után kapott pontok után jár. Ezek lehetnek pénzes, levásárolható kuponok, valamint különböző akciós ajánlatok (mint pl. veszel 3 fontért friss gyümölcsöt, és akkor 1 font lejön belőle, meg ilyenek). Ezeket a hűségkártyákat pedig egyszerű kiváltani, ugyanis ingyen adják, csak ki kell tölteni egy nagyon egyszerű jelentkezési formát, és már küldik is ki. Gyakorlatilag úgy vágják az emberhez ezeket a kártyákat :D :P.

Remélem segített valamennyire ez a bejegyzés, mert ez volt a célja! :)
A végére pedig egy kis kedvcsináló. Egyszer el kell ide jutni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése