2013. március 8., péntek

Blogstatisztika


Semmi apropója nincs, de úgy gondoltam, hogy írok egy bejegyzést a statisztikáról. Vagyis egyértelműsítve a blogom követési, vagyis még pontosabban blogmegnyitási statisztikáiról.

Mutatok képeket is, amiket tegnap este 21.05-kor csináltam. Akkor 41294 összes oldalbetöltésnél járt a blogom.
Ahogy látható az első képen, ami a tegnap este 21.05-ig terjedő 24 órát öleli fel, a legtöbb oldalbetöltés természetesen Magyarországról  történik. Igazándiból nem meglepő az első 6 ország, az első komolyabb meglepetés számomra, hogy Törökországról is megnyitották az oldalamat. Még később visszatérek erre, hogy ilyen országokból miért és hogyan találnak rá az oldalamra, mert még lesz cifrább, érdekesebb is ennél.
Ezen a képen rögtön itt is van, amire gondoltam: Tajvan! Még ezen a heti listán is rajta van Törökország, de a 11 letöltéssel látható Tajvan. És hogy hogyan találnak a blogomra ilyen országokból?! Ilyen szirszar különböző keresőoldalak valahogyan megtalálják a blogom, és már különféle oldalak "nevében" kommenteltek is már, amiknek semmi köze a bejegyzésekhez, úgyhogy ezeket mindig töröltem is. És a legnagyobb gond, hogy a blogomat ezek a "keresőoldalak" random dobják ki, úgyhogy ki tudja, milyen emberek fognak kommentelni többnyire angolul...
Az utolsó két képen látható országokból igazándiból semmi extra nincs, az elejétől is nagyjából ezekből az országokból nyitották meg a blogomat. Új-Zélandról még anno Angi, aki azóta már Olaszországban au-pairkedik :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése