2013. március 6., szerda

Jó mosógép és hülye sofőrök


Most, még a Juventus-Celtic meccs előtt egy gyors bejelentkezés a részemről, egyúttal egy rövid összefoglalója az elmúlt két napnak.

A kedd reggel elég jól és problémamentesen lezajlott, és még szerencsém is volt, ugyanis hamar hazaértem a school run után. Vártam az anyuka sms-ét, ugyanis azt mondták neki, hogy hívják a mosógépszerelők, mielőtt jönnének, hogy biztosan itthon legyen valaki, jelen esetben én. Azonban legnagyobb meglepetésemre nem jött sem sms, sem hívás, hanem a szerelő megjelent olyan 9.40 tájékán. És ami a legjobb, hogy mivel csak az ajtónak a nyitókája volt letörve, így nem volt itt 2 percnél többet, mivel csak leszedte a mosógép ajtaját, és elvitte. Mondta, hogy csütörtök körül várható, hogy visszahozzák. Addig meg még kibírjuk mosás nélkül, gondoltam.

Már említettem az egyik előző bejegyzésben, hogy már múlt héten is menni akartunk elintézni Judit telefonját, de akkor még a gyerekek betegségei keresztbe tettek nekünk. Mivel ilyen hamar jött a szerelő, megvolt rá az esély, hogy még kedden találkozzunk, de mivel így feleslegesen elment egy óra, így úgy döntöttünk, hogy majd csak másnap (vagyis ma) találkozunk. Úgyhogy a nap további részében itthonról "élveztem" :D a tavaszias időjárást. Tavaszias időjárás alatt azt kell érteni, hogy egész nap napsütés, délutánra egészen 15°C-ig felkúszott a hőmérő higanyszála (vagyis a telefonom hőmérséklet-kijelzője :D :P), így simán mehettem kabát nélkül délután a fiúkért.

Hazafelé a Sainsburysbe mentünk be, majd onnan sétáltunk hazafelé az egyik mellékutcán, amikor megláttunk egy bejáratot a parkhoz, és megkérdeztem, hogy be akarnak-e menni, és mivel igent mondtak, így ott töltöttünk kb. 40 percet. Ugyanis az Arnos Parkban van egy játszótér is, és a jó idő hatására elég sokan voltak ott, így a fiúknak is akadt játszótársuk. Azért én sem unatkoztam, ugyanis vittem magammal könyvet, így amíg ők játszottak, legalább én is okítottam magam. Dupla öröm, ők lefárasztották magukat, míg én olvastam.

Tegnap házi készítésű pizza volt a vacsora. A "pizzatészta" négyzet-alakú wrap volt, amire mindenki a rendelkezésre álló feltétekből (2 fajta pepperoni, mozzarella, ananász, jalapeno, olivabogyó, sonka, cheddar-sajt) annyit tehetett rá, amennyit akart. Mivel én a húsos pizzákat preferálom, ezért tettem rá bőven pepperónit, sonkát, jalapenót, mozzarellát, valamint jó sok reszelt cheddart a tetejére. A többiek nem tettek ennyi anyagot a sajátukra, sajtot nem is tettek a tetejére. Az enyém így jó laktató lett. :)

A mai reggel nem indult a legjobban, mert mindkét kisebb fiúval volt egy kisebb-nagyobb vitám -.-, így alig vártam, hogy ledobjam őket a suliba, aztán mentem a központba, mert ott találkoztam Judittal. Eléggé időben beértünk mindketten, és mivel az O2 bolt az Oxford Street-en csak 10.30-kor nyitott, még bementünk egy kicsit nézelődni az HMV-be, hátha találunk valami megvételre érdemes leakciózott DVD-t. De nem vettünk semmit. Majd mentünk az O2-ba, ahol sikeresen elintéztünk a SIM-kártya-problémát, így mostantól a régi számával tudja használni az új telefonját, ami sokkal jobb. Később még Tescóban bevásároltunk, majd megebédeltünk a Marble Arch tövében, ahol a rendőrök különböző kétes kinézetű egyéneket igazoltattak.

Egyébként a Regent Street le van zárva, így elég nagy volt a buszforgalom az Oxford Street-en, így jó sok időbe telt, mire a közepétől eljutottam a Tottenham Court Road-ra, ahonnan végül metróval jöttem haza, mert amúgy nem értem volna haza a school run előtt, márpedig azért is indultunk el hamarabb a központból, hogy mindketten hazaérjünk. Hazaértem, majd sebtiben elmosogattam, és már indulhattam is vissza a fiúkért. Szerencsére elég lassan tudott menni a busz, így még be is aludtam, így normális tempóban tudtam a fiúkért gyalogolni, nem kellett extra lassan mennem.

A suli utáni buszúton New Southgate-nél, ahogy a buszsofőr állt ki a buszmegállóból, pont bevágott egy kocsi elé, aki ezt eléggé zokon vette, és a sofőr követte a buszt a következő megállóig, ahol kiszállt az autójából, majd szépen leteremtette a sofőrt (nem akarok káromkodni, de sok f-betűs szó is elhangzott a "beszélgetés" során). Sőt, még Arnos Grove Station-nél is volt néhány keresetlen szava a sofőrhöz. Szóval nem volt unalmas ez a hazaút sem :D :P. Jönnünk kellett haza, ugyanis még reggel hívott a mosógépszerelő, hogy már ma tudnák hozni az ajtót, és mondtam nekik, hogy csak délután, a school run után leszünk itthon. Még vacsora előtt meg is hozták az ajtót, ki is próbált néhány programot a szerelő, és szerencsére mindegyikkel első blikkre elindult a gép, így azóta már megy is egy adag mosás.

Na, és még pont időben vagyok, szóval Forza Juve! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése