2013. március 21., csütörtök

Érdekességek


Eme bejegyzésnek semmilyen különleges apropója nincsen, csak most egy ilyenhez van kedvem és "anyagom." Rendszert nem nagyon lehet majd benne felfedezni, de aki mégis fel tud, az nagyon tehetséges. :D Érdekességek tőlem, nektek! ;)

Mi a francot kereshet a blogomon Garfield?! Nem is tudom, hogy láttam-e egyszer is direktbe a tévében, mert az biztos, hogy a mozifilmet nem néztem meg, de igazándiból nem is ez a lényeg. Ja, és mielőtt arra tippelnétek, hogy a fiúk nézik, megsúgom: nem. Hanem, ahogy minden reggel megyünk a 382-es busszal Arnos Grove metróállomástól a fiúk sulijába, és egyből beérünk a 'Hail and Ride Section'-be, egyszer csak szembetaláljuk magunkat a Garfield Primary School-lal! :D És tényleg van ilyen.

The Simpsons, avagy A Simpson-család. Soha nem voltam egy akkora fan, hogy mindig megnézzem a részeket, ezért csak akkor láttam tévében, amikor véletlenül odakapcsoltam valamelyik csatornára, amelyiken éppen ment. Nem tudom, tudjátok-e, de a (kitalált) város neve, ahol játszódik a sorozat, Springfield. Szintén nem kell messzire mennünk a metróállomástól, hogy az ugyanilyen nevű útra lyukadjunk ki.
A következő képhez pedig nincsen különösebb hozzáfűznivalóm :D
A mai The Sun-ban olvastam, hogy az idei március az elmúlt 50 év leghidegebb márciusa Nagy-Britanniában, például a tengerparti Scarborough városában tavaly március 20-án 15.4 °C-t mértek, míg idén 2.5-öt... Szóval amíg tavaly a legbátrabbak már a vízbe is bemerészkedhettek, idén még sapka-sál-kabát-kombinációra van szükség, hogy egyáltalán ne fagyjanak meg az emberek. És a hideg elmúlását az állandóan fellépő szél sem segíti :S

Ma reggel volt a költözésünk óta eltelt időszakban az első eset, hogy kimaradt pont az a 382-es reggel, amivel menni szoktunk, így alternatív megoldások után kellett néznünk. Még így is lett volna esélyünk időben odaérni a fiúkkal a suliba, azonban pont a szemünk láttára vágtatott át a kereszteződésen a 263-as busz, így nem volt esélyünk elérni, mert a buszmegállója még arrébb van. De azért véleményem szerint elég jó arány, hogy 3,5 hónap alatt mindössze egyszer maradt ki egy reggeli 382-es! :)

És akkor zárjuk ezt a rövidke bejegyzést egy újabb képpel. :D Nemrég néztem az Expendables 2-t (Feláldozhatók 2), amiben több nagy egykori akciósztár is szerepelt. Többek között a lenti két figura is (persze a képen látható "beszélgetés" nem zajlott le a filmben :D :P).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése