2014. március 21., péntek

Vezetés 1 hét kihagyás után

Egy hét kihagyás után tegnap ismét voltam vezetni.

Ami a legmeglepőbb, hogy sokkal jobban ment, mint 2 hete, pedig közben ugyanúgy nem gyakoroltam, mint eddig! Valószínűleg az is közrejátszhatott ebben, hogy ahogy már említettem, kedden voltam KRESZ vizsgán, amin természetesen csont nélkül átmentem, ami egy jó kis önbizalomlöketet adhatott tudat alatt. :) Vagy csak ebben hiszek, és már ezzel is nő az önbizalmam... :P

Persze, volt még néhány hibám, de összességében jól ment tegnap a vezetés. Az oktató is ezt mondta, én is így éreztem. Igazándiból teljesen tisztában vagyok vele, ha hibát követtem el, az oktató is látja rajtam, hogy tudom, hogy ezt nem így vagy úgy kellett volna, de utána átbeszéljük, hogy akkor még is biztos legyen, hogy tudom, legközelebb abban a helyzetben mit kell csinálnom. Őszintén szólva semmi kedvem nem volt vezetni menni, nem tudom, miért nem, de vezetés előtt pont rossz passzban voltam. De így már mindjárt más a leányzó fekvése, hogy jól megy, ami egy kicsit felspannol a továbbiakra! :)

Egyébként eredetileg szerdán délután 1-kor mentem volna vezetni, de nem sokkal 1 óra után beszéltem az oktatóval, és mondta, hogy nem ér rá. Mint tegnap kiderült, a lányának kellett a segítsége, mert hogy a lánya feljelentette a barátját több minden miatt is, aki most börtönben van, és a lányának kellett a támogatás. Elég kemény vádak állnak, és tárgyalás is lesz bírósággal, esküdtekkel majd április közepén, úgyhogy az elég kemény lesz nekik. Na mindegy, ez nem az én dolgom.


Miután kedden átmentem a KRESZ vizsgán, tegnap mondta az oktató, hogy akkor mindenképpen foglaljam le a gyakorlati vizsgát is. Így, miután vége lett az órának, hazajöttem, megebédeltem, majd felmentem a DSA (Driving Standards Agency) honlapjára, és rákerestem a Wood Green-i központ legelső elérhető időpontjára. Nem kis megdöbbenésemre JÚLIUS 15-ÉT DOBOTT KI!!! :O De korábban mondta az oktató, hogy akármit is ad ki, nyugodtan foglaljam le, később még meg tudjuk majd változtatni. Így természetesen megtörtént a foglalás, egy újabb kiadást pipálhatok ki (£62), remélhetőleg erre először és utoljára fizettem ki pénzt, mert azért nem szeretnék még egyszer ennyit kidobni az ablakon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése