2012. október 8., hétfő

Laza hét, mozi :)


Húúú, ez a múlt hét nem volt valami túl fárasztó :P :D, és akkor még enyhén fogalmaztam. Gyakorlatilag alig volt valami dolgom, reggel elvittem a gyerekeket suliba, néhányszor elmentem az anyukával értük délután, illetve kedden elvittem (a nagybácsival) a két kisebbet úszásra. És gyakorlatilag ennyi volt hétközben. Jó, mondjuk szombaton én voltam itthon velük, mert az anyukájuk a National Portrait Gallery-be ment valami ingyenes művészeti továbbképzésszerű dologra :D.

De szerencsére nagyon sima volt a szombati nap. A középső egész nap a nappaliban nézte az újonnan megjelenő James Bond-csatornát, egész nap természetesen csak James Bond-filmekkel. Kb. csak kajálni lehetett elhívni a tv elől. A kicsi hol a lenti számítógépen játszott, hol nézte a nagyot játszani a laptopon. Szóval nyugi volt. Mondjuk a kicsinek megígértem, hogy elviszem a parkba (mert ugye a másik kettő nem akart jönni...), de mivel nem éreztem napközben mindig túl jól magam (mert csütörtök este óta lappang bennem egy kis megfázás, de nem vészes, igazándiból az orrom van úgy bedugulva, hogy nem kapok rajta levegőt, de amúgy ha kifújom, alig jön belőle anyag... de ma már jobbnak néz ki J), ezért inkább nem is mondtam neki már késő délután felé :P.

Így az lett belőle, hogy vacsora után Judittal elkísértük a kicsit a parkba, merthogy nyáron megtanult stabilizátor nélkül biciklizni, és én még nem láttam J. Mondjuk mikor beindult, alig bírtunk utána menni! :D Nem sokáig voltunk a parkban, mert elég gyorsan sötétedett, de legalább amit megígértem, betartottam. Később még filmezés, nyaralás (vagyis őszölés :P) keresés ment.

Vasárnap aludtunk, ameddig tudtunk, mondjuk szerencsére egész csöndben voltak  fiúk. Aztán délután elmentünk a Hampstead-ben lévő Everyman moziba. Ez nem egy szokványos mozi, mert itt kétszemélyes fotelek, kanapék vannak, jó randihelyszín (;)), még a hostanyukám mondta jópár hónapja, hogy van egy ilyen mozi :D. Csak várni kellett a megfelelő személyre, akivel el lehet ide menni J. Mi olyan helyen ültünk, ahol még a lábunkat is fel tudtuk tenni, úgyhogy teljes kényelemben néztüük meg Judittal a Looper című időutazásos sci-fi-dráma-akciót Joseph Gordon-Levitt-tal és Bruce Willis-szel. Szerintem érdemes megnézni, nagyon nem is akarnék a filmről beszélni, mert spoilerek nélkül nem nagyon menne. De nagyon jó élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mozit. Igaz, nem olcsó, de egyszer-kétszer megéri elmenni oda! J ;)

Ma reggel cselesen kb 10-15 perccel hamarabb keltem, mint szoktam, így legalább nem volt az a nagy rohanás, a gyerekek is viszonylag hamar elkészültek, és bőven időben odaértünk a suliba. Egyébként mostanában (már amikor nincs itt a nagybácsi reggel, mert ő nagyon sok mindent segít a gyerekekkel) próbálom úgy csinálni a reggeleket, hogy legalább az egyik gyerekkel egyidőben mossak fogat, mert hajlamosak rá, hogy elcsalják a fogmosást, ami azért elég fontos. Főleg a középsővel próbálok egyidőben menni, mert ő amúgy is lassabban csinálja a dolgokat, és sokszor csak felmegy a fürdőbe, és elkezd minden mással foglalkozni, csak a fogát nem mossa.

Egyébként már csak 3 hét van a Half Term-ig, vagyis most az őszi szünetig, úgyhogy már csak annyit kell kibírni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése