2013. április 3., szerda

Húsvét

Előre szólok, hogy most rövid leszek és lényegre törő, mert még készülésben vagyok/vagyunk Milánóra.

A húsvétot nálunk töltöttük Judittal, szombaton este megfőztük a sonkát, és ekkor már ettünk is belőle. Nagyon jó volt otthoni ízeket enni idekint is, már elég régóta nem ettem húsvéti sonkát és már nagyon hiányzott. Másnap családi banzáj volt nálunk, mi is meg voltunk hívva, de mondta a hostanyukám, hogy nem muszáj lemennünk, hogyha nem akarunk. És hát nem kellett kétszer mondania :D :P Egy csomó filmet néztünk a hétvégén, amit egy hétfői mozizással zártunk le North Greenwich-ben. Most Judit Sky-os családját "használtuk ki", hogy 3 fontos jegyeket szerezzünk. Egyébként a G.I. Joe Retaliation-t néztük meg.

Tegnap és ma is 3-4-ig én voltam a fiúkkal itthon, de elvoltak mint a befőtt, így csak enni kellett nekik adni, úgyhogy csinálhattam a dolgaimat. Ma bepakoltam Milánóra (legalábbis a nagyját), így szinte már teljesen készen állok az indulásra! Holnap reggel 7.10-kor felszállás Lutonról!!! :)

1 megjegyzés:

  1. Kedves Tamás!
    Örömmel olvastam/olvasom a bejegyzéseidet. Szintén au-pair vagyok,csak épp Hollandiában. Terveim szerint szeptember végén megyek Angliába au-pairkedni.Nem tudom te még ott leszel vagy sem.Próbáltam veled felvenni a kapcsolatot fb-n.Írtam neked levelet ott,de valószínű a spamok közé ment vagy meg se kaptad. Bejelölhetlek ismerősnek vagy nem? Nem szeretnék tolakodó lenni. Előre is köszönöm! Üdv: Rita

    VálaszTörlés