2013. augusztus 14., szerda

Kingston Food Festival

Mivel vasárnapra már sokkal több erőm lett, vagyis egyáltalában lett erőm, így tudtam mozogni komolyabb mellékhatások nélkül, így úgy döntöttem, hogy elmehetünk Kingstonba, mivel aznap még volt egy Food Festival. Illetve még amúgy sem voltam/voltunk Kingstonban.

Délnyugat-Londonban található Kingston-upon-Thames városrész, ami már a 6-os (Oyster) zónában található, és vonattal közelítettük meg Waterloo-ról indulva. Megbeszéltük Gabival, hogy összefutunk, mert most hétvégén ráért, úgyhogy olyan 1 óra magasságában találkoztunk is, majd körülnéztünk a kingstoni shopping-negyed utcáin felállított sátrak között. Osztogattak ingyen-teáscsomagokat, vettünk is természetesen. Hármunk közül csak én vettem valami kaját a standokról, mert már nagyon-nagyon éhes voltam. Majd a Temze-parton is ejtettünk egy sétát, és próbáltuk élvezni a napsütést és a meleget, ugyanis annak ellenére, hogy amikor elindultunk (igaz, északról), még be volt borulva eléggé, így nem lehetett tudni, hogy mikor kezd el esni az eső, délutánra elég meleg idő lett Kingstonban. Szerencsére.

Összességében egy elég jó napot töltöttünk el ott. Jó volt találkozni Gabival, na meg persze az sem mellékes, hogy kigyógyultam a lázból, ami azért eléggé meggyötört az azt megelőző napokban. Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy Judit talált magának egy cipőt az esküvőre Kingstonban. :) Így megy ez, hogyha keressük, tuti nem találunk semmit, ha pedig nem, akkor kb. az arcunkba jön! :P :D

Egy kis képgaléria nektek. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése