2013. november 5., kedd

Jó hétvége :)

Gyorsan pár sort "papírra", vagyis ha jobban tetszik, "képernyőre" vetek, bár így sincs túl sok értelme. :D :P A lényeg, hogy leírok néhány bekezdést, na! :D :P

Szombaton délelőtt valamikor beállított a nagymama (az apuka anyukája), és szombat és vasárnap éjszaka az én szobámban aludt... Szépen ki voltam onnan terelve. Így, mivel itt volt a nagyi, legalább szombaton este nem kellett szittelnem (igaz, vasárnap délelőtt kellettem, de hogy minek, azt nem tudom...), így át tudtam menni Juditékhoz. :) De még előtte természetesen találkoztunk. Mivel mindketten akartunk néhány dolgot nézni, vásárolni, ezért - és a várható rossz időre való tekintettel - a stratfordi Westfield shopping centre mellett tettük le a voksunkat, mivel az fedett, és még kajáldák is vannak ott, hogyha úgy adódna, hogy ott akarunk enni.

Természetesen pénteken délelőtt jött egy kis "feketeleves", hogy azért még se legyen már egy teljes olyan nap (mióta visszajöttünk Magyarországól maximum 2-3 ilyen volt), amikor egyikünk sem dolgozik. Szóval, hogy Juditnak szombaton este szittelnie kell... Jó, persze, átmehetek ilyenkor is, de azért nem ugyanaz, mintha teljesen szabad lenne. Na mindegy, legalább így főztem neki valamit, amíg ő pesztrálta a gyerekeket. De erre még visszatérek. Szóval szombaton 10 után találkoztunk Willesden Green állomás előtt, aztán onnan Jubilee Line-on végigmetróztunk a végállomásig, Stratfordig. Bankoltam egy kicsit, aztán Judit vett magának egy cipőt, majd beszabadultam a Sportsdirect-be. :P :D Már írtam róla, hogy ha esik az eső, akkor egy "picit" beázik a cipőm, így mindenképpen újat kell vennem. Na, múlt szombaton jött el az idő! :P :D Hát, elég sokáig keresgéltem, mert igazándiból volt, ami tetszett volna, csak az fehér volt, de olyat most nyilván nem fogok venni, de olyan feketéből meg nem volt. Úgyhogy végül egy kompromisszumos megoldással ismét egy fekete Nike cipőt választottam. 37 font volt, remélem, hogy tovább rajta marad a talpa, mint az előzőnek (ami kb. 1,5 évet bírt ki, ami azért szerintem k.rva kevés!). És ha már ott voltunk, szétnéztünk, hogy milyen ajánlatok vannak kabátfronton, mert az előző kabátom már elég régi, és a cipzárja nem mindig tart, vagyis nem marad fenn, hanem szépen-lassan teljesen szétnyílik, így úgy gondoltam, újat veszek. Végül találtunk is egyet, 25 fontért, ami szerintem elég jó ár egy télikabátért, úgyhogy egyúttal ha már ott voltunk, azt is megvettem! :)
Majd szépen lassan indulhattunk is Juditékhoz. Bevásároltunk, majd miután a szülők elmentek, Judit a gyerekekkel volt, én megnéztem a Forma 1 időmérőjének az ismétlését :P :D, majd mentem vacsorát csinálni. Hát, egy jó kis paprikás krumpli lett a vacsi! :) Meg voltam magammal elégedve, és ami még fontosabb, hogy Judit is! :P :D Egyébként szívesen főzök, hogyha van kire. :)
A vasárnap már nem volt ilyen mozgalmas, igaz ugye reggel haza kellett jönnöm a délelőttre, de aztán húztam vissza Juditékhoz, mert elég fostos idő volt várható, ezért nem mentünk sehova, illetve a házifeladatát is átnéztük egyúttal. Ja, és ha már ott voltunk, a hostszülei minket is lehívtak ebédelni, mert elég sokat csináltak, így velük kajáltunk. Elég jól beettünk. :P :) Mondjuk este, olyan 9.30 magasságában, amikor hazaindultam, már elég szépen esett az eső, és ez azért volt szar ügy, mert délelőtt a téli kabátomban mentem vissza  Judithoz esernyő nélkül, természetesen. :P :D Szóval azért szépen megáztam, mire hazaértem, de a cipőm jól debütált, és azért a kabátom is, mert nem fáztam benne.

Egyébként vasárnap este éreztem a torkomat, hogy ebből valószínűleg betegség lesz hétfőre, ezért már vasárnap este vettem be gyógyszert, de szerencsére nem jött ki (még) semmi rajtam hétfőn! Hétfőn este is vettem be gyógyszert, így mára sem lettem rosszabbul, de ma már nem vettem be semmit, remélhetőleg nem is jön már ki semmi nyavalya rajtam! Vasárnap így, hogy a nagymama az én szobámat bitorolta, a nappaliban aludtam. Volt választásom, hogy a nagyfiú szobájában alszok, aki így felmegy a szülők szobájába, vagy a nappaliban, és hát én inkább a nappalit választottam, nem akartam egy ki tudja milyen "tetűveremben" aludni. :P :D Tudom, gonosz vagyok, de hát ez van: :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése