2012. július 11., szerda

The Amazing Spider-Man, fordítás, jegyek


Szerintem sokkal jobb volt a The Amazing Spider-man, mint a pár évvel ezelőtti Spiderman Tobey Maguire-ral. Most megnéztem, és már 10 éves az a film! Szóval visszatérve a remake-hez: természetesen új pókember (Andrew Garfield), új csaj, új főellenség, új rendező, és véleményem szerint  egy sokkal „reálisabb” film, mint a Tobey-s Pókember, már ha lehet a reális szót használni a Pókember esetén :D. Vagy mondjuk úgy inkább, hogy ésszerűbb forgatókönyv, átalakulás, színészi játék. És természetesen a 3D is adott hozzá az élményhez. Mindenképpen ajánlom a film megtekintését!

Elég későn értem haza, mert nem rövid az út Greenwich-ből North Finchley-be, így nem voltam éppen a toppon napközben... De azért így sem feküdtem le, hanem inkább folytattam a kiválogatott cikkek fordítását, amik majd a JuventusFC.hu oldalra fognak felkerülni. Még van hátra néhány, de elég jól haladok, úgyhogy holnap legkésőbb kész is lesz.

Azt még nem is mondtam, hogy vasárnap este megérkezett az új tanulónk 2 hétre. Egy francia lány, Caroline, az angolja egész jó, érthetően beszél (ami nem minden franciáról mondható el...). Vasárnap este viszont még itt volt Hitomi, a japán tanuló, így őt az hostanyukám leköltöztette a nappaliba arra az éjszakára, de már reggel, mikor felkeltem, itthon sem volt, úgyhogy hamar mehetett a gépe. Mert most erre a 2 hétre ő elugrott már Madridba, Barcelonába és Párizsba. Hát na, szegénység van...

Kedden este még sikerült Skype-olnom a családdal, és azért a Facebook-ot sem hanyagoltam el :P :D, de azért sikerült aludni is egy kicsit. :P :D Ma délelőtt terepfelmérésen voltam :P :D. De nem jártam túl nagy sikerrel... Aztán miután hazaértem, megnéztem a Juventus 2012-2013-as mezének a bemutatóját élőben a hivatalos oldalon.
És ezzel még nem volt vége a mai napi jó híreknek, ugyanis nem sokkal ezelőtt megláttam Faceboook-on ezt a képet:
Igen, a Magyarország-Szerbia vízilabda mérkőzésre szóló jegyek megérkeztek ma Gabihoz!!! Úgyhogy hétvégén már majdnem minden jegy a kezemben lesz!!! Illetve a jegyekkel kapcsolatos hír még, hogy úgy néz ki, sikerült gazdát találnom a röpi- és a focijegyre is! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése