2012. július 2., hétfő

Főzőcskézés, búcsúbuli, EB-döntő, jó hétfő


Pénteken délután/este nem voltam annyira a topon, konkrétan olyan  8.00-8.30 körül be is pilledtem egy kicsit, de amúgy sem volt tervbe véve going out, bár kaptam aznap délután meghívást, de inkább lemondtam ilyen állapotban. :S Bár utána még megnéztem a Warrior című filmet laptopon, amit mindenkinek ajánlok, nagyon jó alakítások vannak benne. Egy sportdráma, de a jobbik fajtából!

Szombaton aludtam volna olyan 11-ig, de hát az apuka keresztülhúzta a számításaimat, ugyanis olyan 9.30 körül hívott engem (miután a vezetékesen senki sem válaszolt...), hogy fél órát késik... No comment. 10.45 körül MÁR ide is ért. Mondjuk nem az én bajom volt, mert itthon volt az anyuka is, de azért na! Mindegy, elmentek, ez volt a lényeg, így minden ment a tervek szerint. A terv pedig az volt, hogy Judit átjön, és főzünk valamit jó kis magyaros kaját! J Finchley Central-ban találkoztunk kb dél körül, aztán bevásároltunk a főzőcskézéshez. Mint utóbb kiderült, csak az anyuka barátja (meg talán a japán tanulólány) volt itthon, úgyhogy szabadon alkothattunk. És hogy mit főztünk és sütöttünk?! Borsos tokányt nokedlivel főztünk, valamint almás pitét sütöttünk (na jó, sütött Judit :P :D). Volt egy elég komoly hátráltató tényező, mégpedig, hogy nálunk semmilyen mérleg nincs, márpedig legalább a pitébe, mérni kellett volna a cuccokat, de jobb ötlet híján az én szemmértékemre hagyatkoztunk. :P :D Így utólag visszagondolva, meg kell mondjam, jó döntés volt. J Az almás pite marha jóóóó lett!!! A borsos tokány is, viszont a nokedlivel valami nem stimmelt, nem állt össze, miután beleszaggattuk a forró vízbe, sőt, inkább szétesett, így végül tésztát főztünk ki, hogy legyen mivel megenni a nagyon finom tokányt. Mellette még uborkasalátát is csináltunk, húúú, az is milyen jó volt! J Meg kell mondjam (a nokedlis bakit leszámítva), jó munkát végeztünk, jó párost alkottunk a konyhában! Úgy érzem, ezt még megismételjük a közeljövőben. J
Miután végeztünk, már készülhettünk is az esti bulira, ami Melinda (búcsú)bulija volt. Közösen vettünk neki ajándékot, illetve a hét folyamán mindenkitől kértem, hogy küldjön néhány közös képet, amiből majd csinálok egy montázst csinálok, és ezt szombaton odaadjuk Melindának. Így is lett, nagyon örült neki. Ezt adtuk neki egy szép keretbe rakva!
A Piccadilly Institute-ba mentünk, de előtte a szokásoknak megfelelően zajlottak a dolgok, tehát találkozó a Piccadilly Circus-ön, majd egy kis alapozás a No Drinking Zone-ban :P :D. Pedig még a rendőrök is odajöttek egyszer, hogy itt nem lehet alkoholt inni, de nem vettek el semmit tőlünk, furcsamód. Szerencsénk volt, na. Aztán 10 előtt be a helyre, hogy ne kelljen fizetnünk, majd gyorsan ki, hogy még 10 előtt vegyünk valamit a Tescóban, majd még egy kis iszogatás kint. Nagyon jó volt a buli, most valahogy sokkal jobb zenéket játszottak már az elejétől, mint múltkor, így természetesen jobban is lehetett élvezni az egészet. Sajnálom, hogy Melinda hazamegy, ő volt az első magyar au-pair-lány, akivel Londonban találkoztam, így őt ismerem innen a legrégebb óta (mármint akivel Londonban talákoztam először). Remélhetőleg megtalálja otthon a számítását! De ha nem, még mindig ott lesz az esély, hogy visszajöjjön J. Sok sikert! ;)

Hajnali 4.30 körül értünk haza. Másnap este mentünk a központba megnézni az olasz-spanyol EB-döntőt, így olyan 2.30 körül idő volt elkezdeni készülődni, így Judit is hazament, majd később Golders Green-ben taliztunk, ahonnan együtt mentünk a Piccadilly-re. A Bar Italia nevű helyre akartunk menni, viszont rengetegen voltak akkor ott, mikorra mi odaértünk, így úgy döntöttünk, hogy más helyet keresünk. Egyébiránt Nóri, Melinda és Barbi tartott velünk, illetve még Judit két barátnője, Zita és Eszter is csatlakozott hozzánk. A Bar Italia után előbb az O’Neills-ba akartunk menni, de erről hamar letettünk, majd a Piccadilly Institute-ba néztünk be, de végül a TigerTiger-ben kötöttünk ki, és itt néztük meg a meccset. Sajnos a spanyolok nyertek, igaz, el kell ismerni, hogy teljesen megérdemelten, végig dominálták a meccset. A meccs után még egy meki volt Judittal, majd indultunk haza. Éjfélkor már itthon is voltam :P :D.
És ma reggel megtörtént az, ami már régóta nem: én ébresztettem a két kisebb fiút 7.35-kor :P :D. Szokatlan volt, főleg azután, hogy pénteken meg a kicsi keltett engem :D. Ahhoz képest, hogy hétvégén az apjukkal voltak, nagyon is jól viselkedtek, gyakorlatilag semmi gond nem volt velük a mai nap folyamán. Fel is kéne írni piros betűvel a naptárba :D. Napközben csak itthon lustálkodtam, este pedig kb 8.30-ig a fiúkkal voltam (vagyis lefektettem a két kisebbet), ugyanis a naggyal ment a sulijába az anyuka valami ünnepségre. Egyelőre érjétek be ennyivel J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése