2012. június 29., péntek

27 fok és már csak 4 hét!


Még szerda délután/este, miután hazajött az anyuka, beszélgettünk egy kicsit, és kiderült, hogy aznap írt neki az apuka sms-t, hogy hétvégén viszi el a fiúkat, és mint tegnap délután kiderült (mivel hívta a fiúkat, így természetesen beszéltem vele, megkérdeztem, hogy mi a terv hétvégére, szóval mikor viszi, mikor hozza őket...), nála is (legalábbis az egyik testvérénél itt, Londonban) alszanak szombat este, úgyhogy nyugi lesz vasárnap.

Tegnap fantasztikusan jó idő volt, 27 °C!!! Napközben meg lehetett zeberedni! Szobatakarítás, Reni beengedése, majd hajnyírás és zuhanyzás volt a délelőtti progim, majd indultam egy bevásárlókörútra :P :D. Először Wood Green-be mentem, majd North Finchley-be, és végül 2 előtt nem sokkal értem haza. Annyira jó idő volt, hogy seperc alatt bealudtam a buszon :P :D.

Úgy tűnik, hogy az előző bejegyzésben leírt összeg levételével vége van a T-Mobile-os ügynek, bár még nem kaptam semmi értesítést, hogy újrakalkulálták a fizetendő összeget, de ezek szerint mégis megcsinálták, és már le is vonták. Július 13-án megszűnik a régi számom, úgyhogy azután nem lesz belőle gond remélhetőleg. Nagyon remélem nem kell többször megemlítenem ezt az esetet.

Tegnap este EB-meccset néztem (Olaszország-Németország), miközben Judit is átjött, és a végén győzelemnek örülhettem/örülhettünk. Úgyhogy a vasárnap esti program már meg is van: olasz-spanyol EB-döntőt nézünk egy olasz helyen ;) J. De addig még lesz program bőven! Szombat este Melinda búcsúpartijára vagyunk hivatalosak, előtte meg egy kis főzőcskézés lesz napirenden, ha minden jól megy.

Húúú, ma reggel... Ilyen még nem volt :D. A kisfiú ébresztett 7.53-kor :P :D. És jelzem, így sem késtünk el a suliból! :D Na, ez már a teljesítmény! Úgyhogy a 7.53 és 8.08 közötti időszak a határ, tehát ha e között kelnék fel, necces lenne, hogy odaérjünk a suliba a fiúkkal. Azért nem akarom kipróbálni :P. Egyébiránt a fiúknak már csak 3 hét van hátra a suliból, az anyukának 2, de azután is fog menni ún. Summer School-t tartani hatodikosoknak a 3. hétben, szóval akkor is lesz egy kis munka reggelente. És már csak 4 hét az olimpiáig!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése