2012. június 4., hétfő

Tiësto


Még most sem hiszem el, hogy láttam Tiësto-t élőben 2 nappal ezelőtt!!! Hihetetlen és nagyszerű élmény volt. Hát akkor kezdjünk is neki a mesélésnek! :)


Pénteken délután 18.30-kor indultunk Álex-szel a Victoria Coach Stationről (szerencsére a hostanyukám bátyja elvitte a két kisebb fiút, a nagyobb pedig ment sleepover-re, így tudtam menni a koncertre!). 2 óra 40 perc volt a menetidő elméletben, ami gyakorlatban közel 3 óra lett, de még így is bőven időben voltunk, mivel 22 órakor volt kapunyitás, és az előzetes hírek szerint úgy volt, hogy Tiësto olyan 1 óra tájékán lép színpadra.


A helyszín az LG Aréna volt, Birmingham-ben. Az aréna a birminghami nemzetközi vasútállomás közelében van, ami pedig a birminghami reptér mellett. Ez azért volt fontos, mert a Megabus-unk ide érkezett, úgyhogy csak egy kis gyaloglás választott el minket a helyszíntől. 10 óra körül összefutottunk két másik au-pairrel a pályaudvaron (Edit és Maarja), így velük mentünk tovább a helyszínre.
Kb 22.30 körül értünk oda. Először (mint utóbb kiderült) egy ilyen előtér szerű teremben találtuk magunkat, ahol egy Skoda Citigo autóban egy dj nyomatta a zenéket. A kocsi kb olyan volt, mint valami „Pimp my ride”-kocsi :D. Nem gyengén jól nézett ki. Voltak itt táncosok, lézershow. Majd felmentünk az emeletre, ahonnan sokkal jobb kilátás nyílt az egész teremre. Itt vettük észre, hogy egyre kevesebb ember van már a teremben, és furcsálltuk is, hogy hova mennek ezek?! Aztán úgy döntöttünk, hogy mi is körülnézünk már, követjük őket.
És nagyon jól döntöttünk :D. Ugyanis a koncert valós helyszínére vezettek minket, ugyanis ez a kocsi dj-skedés amolyan petting volt a valódi tombolás előtt :D. Egy igazi aréna, hatalmas színpad, egy dj-pult. Amikor odaértünk, éppen Mark Knight volt soron. Ő is jó zenéket tolt, de aztán jött, akire mindenki várt: TIËSTO!!!
Egyszerűen hihetlenül jó volt ez a 2 óra, amit a színpadon töltött!!! Életemben először voltam Tiësto-koncerten, és aki még nem volt, annak át kell élnie. Aki imádja ezt a zenét, annak valahogyan el kell mennie egy Tiësto-estre. Megéri, mindenképpen megéri! Gyakorlatilag végigtomboltuk Álex-szel ezt a 2 órát. A végére már rendesen fájt a bokám, de kit érdekel! :D Hihetetlenül jó este volt, és ár-érték arányt tekintve biztos vagyok abban, hogy ezt semmi sem fogja felülmúlni az elkövetkezendő hónapokban: ugyanis mikor fogok látni fellépni egy világsztárt ingyen?! J Na, ugye...
A reptérre jutás nem ment egyszerűen a koncert után, ugyanis egy mentős azt mondta nekünk, hogy a vonatállomás ajtajai zárva vannak, és hogy másfelé kell mennünk, hogy odaérjünk a reptérre. Valószínűleg átk.rt minket a palánkon, mert más embert nem láttunk errefelé menni :P :D. Úgyhogy elindultunk, majd a végén már futva közelítettük meg a repteret. Különösen jó volt, hogy esett az eső! :D Természetesen szarrá áztunk, én se kabátot, se esernyőt nem vittem, szóval gondolhatják, milyen vizes voltam. Emeletes busz jött, mi az emeleten, a leghátsó sorban találtunk két helyet, és csurom vizesen utaztunk haza. 8 után értem vissza a házba, a cipőm és a ruhám is még hót vizes volt, de nem érdekelt! Egy ilyen faszipántos koncert után semmi sem számít!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése