2012. június 27., szerda

30 nap!

Ahogy az előző bejegyzésben írtam, hétfő este ismét moziba mentem, ezúttal a The Five Year Engagement című romkomot néztem meg Judittal a north greenwich-i O2 Centerben. Vicces film volt, viccesebb, mint az ugyanebben a műfajban az utóbbi időben született „művek”. Úgyhogy összességében mindenképpen csak ajánlani tudom bárkinek a megtekintését. :)

Kedd, kedd, kedd. Fáradt voltam (mert sajnos az utazás sokáig tart North Greenwich-ből North Finchley-be...), úgyhogy a túlélésre mentem tegnap egész nap :P :D. Valahogy sikerült nem bealudni napközben, délután pedig, miután a fiúkkal hazaértem a suliból, átöltözés és minden után, indultunk az anyuka sulijába, ugyanis International Evening volt, ami különböző programokat foglalt magában. Volt sulis „Ki mit tud?”, különböző nemzetek felállítottak standokat, és azokon ételek, italok, sütik voltak, amelyekből ingyen lehetett enni, úgyhogy a vacsora meg is volt oldva tegnapra ;). Viszont a 7 utáni valamilyen előadásra már nem maradtunk, mert természetesen a fiúk hamar megunták a dolgot, úgyhogy a nagybácsival jöttünk is haza olyan háromnegyed 7 körül.

Tegnap este, olyan 1,5 után, végre beszéltem már az otthoniakkal skype-on, az elején szakadt, de aztán megjavult :P :D. Kellett már azért J. Az este további része nyugisan telt.

Ma reggel levágott egy hisztit a kicsi megint -.-, úgyhogy fantasztikusan indult a napunk :P :D. De utána megtudtam, hogy Barbinak ma reggel már megérkezett a jegye a kézire az olimpiára, szóval hamarosan a miénk is várható! És akkor még a fociról nem is beszéltem :P :D. Mindössze már csak 30 nap, azaz 1 hónap van hátra a londoni olimpiáig!!! Annyira be vagyok sózva, hogy el nem mondhatom! Mivel én sportbuzi vagyok, ezért elmondhatatlanul várom már, hogy megkezdődjön az olimpia július 27-én a nyitóünnepséggel (vagyis előtte a focitorna már elkezdődik :P)!

Amit először kifelejtettem a bejegyzésből, hogy ma láttam a bankszámlám online oldalán, hogy 34.65 fontot vont le a T-Mobile, szóval csak elrendeződhetett a helyzet azzal a nagy számlával, viszont én erről semmi értesítést nem kaptam, sőt, a netes T-Mobile-os oldalon még mindig a 181 fontos számlát írja ki... Remélem minden rendben van ezzel. Legfeljebb holnap megint lesz egy utam az egyik T-Mobile-os üzletbe.

Búcsúzásképpen álljon itt az utolsó „videó” az áprilisi mókánkról!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése