2012. június 12., kedd

Felépülés és egy megdöbbentő telefonszámla...


Jó hírrel szolgálhatok, ugyanis már ma reggel sem kellett taxival mennünk a fiúkkal suliba, mivel a lábam tegnap délutánra/estére sokkal, de sokkal jobb lett, mivel gyakorlatilag egész tegnap jegeltem, illetve még ma is kb 1-1,5 óráig, biztos ami tutiziher alapon :D :P. Szóval mostmár normális iramban tudok gyalogolni, nagyritkán egy-egy pillanatra még érzek egy minimális fájdalmat, de ez elenyésző a szombatihoz, de főként a péntekihez képest!

A második hírem már közel sem ennyire jó. Igazából nem is tudom, mi rá a jó szó, talán a... hmmm. Na, lényeg a lényeg, hogy egyszerűen meg vagyok lepődve, nem kicsit, hanem nagyon. Ugyanis így 11-12-e körül szokott mindig fel lenni a T-Mobile honlapján az előző havi telefonszámla, és erről küldenek is egy sms-t. Ma is jött egy napközben, de mondom, nem nézem meg, majd egyszer. Erre a buszúton a suliba megnéztem, és ledöbbentem, olyan számot láttam, amit ki kéne fizetnem, hogy mondom, ez hogy a picsában lehet?! :O Nekem két telefonom van, a HTC, amit használok, illetve egy régi szar, ami tavaly november vége óta be sem volt kapcsolva! És erre, az utóbbi telefonra, illetve telefonszámra olyan számlát adott ki, hogy komolyan megálltam a járda közepén, és kidülledt szemekkel bámultam a képernyőre, hogy ez így most hogy?! Szóval azon a telefonon, ami 2011 november vége óta be sem volt kapcsolva, a múlt hónapra kijött valahogyan 122 font!!! Úgyhogy holnap ledobom a fiúkat, hazajövök, felszedem a papírokat, aztán irány a legközelebbi T-Mobile, reklamálni, mert azért álljon már meg a menet!

Most viszont mindjárt fekszek le, mert nagyon álmos vagyok, tegnap is (vagyis az már ma volt :P) 3 körül kerültem ágyba :P :D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése