2012. július 19., csütörtök

Egy kis süti és filmek


Jöjjek egy időjárásos bejelentkezéssel? Tudjátok mit? Jövök :D. Az idő olyan, mintha ősz közepe-vége lenne, nyárnak nyoma sincs, nagy ritkán bújik elő a felhők mögül a nap, ami akkor meleg is, de hát ez nem tart félóránál tovább, utána pedig jön a „várva várt” eső... Szóval így telik ez a július is...

Tegnap este pont ezt beszélgettük Judittal, hogy mondom, engem aztán nem érdekel semmi, csak mikor augusztus 13-a és 31-e között otthon leszek, akkor minimum 35 fok legyen, és dögöljek meg a melegben, nem érdekel még az sem, hogyha annyira leégek, hogy fáj! :D Csak érezzem már nyár közepén, hogy valóban nyár van!!! Mindösszesen ennyi kérésem lenne az égiekhez... :P :D.

Az előző bekezdés előtt már majdnem azt írtam, hogy tegnap  napközben sem csináltam semmit, de most eszembe jutott, hogy hát azért nekem az esti sütögetéshez bizony vennem kellett néhány hozzávalót, így azok után kajtattam. A túró volt a legfontosabb hozzávaló, így el is mentem a hendoni magyar boltba, ahol „persze” nem volt... Már majdnem azon gondolkoztam, hogy onnan hogyan tudnék eljutni Manor House-ig, ahol ugyancsak van egy magyar bolt, amikor eszembe ötlött, hogy még régebben valaki mondta, vagy valahol olvastam, hogy a lengyel boltokban is árulnak túrót, vagy legalábbis nagyon-nagyon hasonló árut, és mivel Finchley Central-ban van egy lengyel bolt, így azt próbáltam be. És jelentem, sikerrel jártam, sőt, nagyobb adag túrót kaptam kevesebbért, mintha a magyar boltból vettem volna. De azért ha már ott voltam a magyar boltban, egy kis Fornettit is vettem :D :P.
Szóval tegnap este ismét sütésre került a sor, méghozzá a megmaradt túrót kellett felhasználni (és ahogy említettem, még venni kellett hozzá, mert nem lett volna elég), így a javaslatomra a reszelt túrós fantázianevű süti mellett tettük le a voksunkat. Azt kell, hogy mondjam, áááá, nagyon pöpec lett!!! :D Mintha otthon, anyukám csinálta volna, szinte teljesen ugyanolyan ízű!
Egyébként sem tegnap, sem ma délután nem kellett a fiúkért mennem, mert az anyuka hamarabb végzett, így ő szedte fel őket, így gyakorlatilag már reggeltől szabad voltam. Ma szószerint lustultam a nappaliban :P, közben megnéztem a The Rise of the Planet of the Apes (Majmok Bolygója – Lázadás) című filmet. Elmegy egynek. Este pedig jön a Batman Begins és a The Dark Knight újból, mivel holnap este, miután Judit végez, eljön, és irány a north finchley-i Vue, ahol megnézzük a The Dark Knight Rises-t!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése