2013. június 10., hétfő

Jó kis hétvége :)

A hét elején még úgy nézett ki, hogy nagyon jó idő (értsd bőven 20 fok felett) lesz hétvégén, ezért azt vettük tervbe, hogy elmegyünk valahova, ha már ilyen jó idő lesz. De ez nem jött össze.

Nézegettük a helyeket, hogy hova lenne érdemes menni, tengerpart (Eastbourne, Ramsgate), valamint Cambridge is szóba jött, de az időjárás-előrejelzés szerint mindenhol nagyon szeles idő volt várható, illetve péntek délutánra, de már délelőttre is olyan szinten felmentek a vonat/buszjegy-árak, hogy úgy döntöttünk, hogy nem megyünk ezen a hétvégén sehova. Legalábbis Londonon kívülre nem megyünk.

Mert végülis szombaton úgy döntöttünk, hogy a viszonylag jó időre való tekintettel elmegyünk a Regent's Parkba piknikezni és pihenni. Most kivételesen én értem oda hamarabb!!! Ez nagy szó, mert általában rám kell várni, de most teljesen időben ott voltam, és így volt időm szétnézni a Sainsburys-ben is. Majd egy kicsit később megjött Judit is, aztán el is sétáltunk a parkba. Az idő változatos volt, de szerencsére ez alatt nem azt kell érteni, hogy hol fújt, hol esett, hol sütött, hanem csak felhős és napos időszakok váltogatták egymást, így azért nagyon is élvezhető idő volt. A jó időre való tekintettel elég sokan voltak a parkban, biztos, hogy mindenki erre várt, hogy a megázás veszélye nélkül ki lehessen ülni a parkokba.
Csütörtökön megérkezett Judithoz az én első évfordulós ajándékom neki, ami egy fotóalbum volt az elmúlt egy év közös fotóiból. Nagyon örült neki, és el is hozta, hogy meg tudjam nézni én is, hogy milyen lett. :) Megérte megcsinálni. ;) :) Miután már elkezdett hűlni a levegő, elindultunk hozzám, itt töltöttünk a szombat estét.


Vasárnapra egy komolyabb program volt, méghozzá az egyik Groupon-os kupon felhasználása. Ez most pontosan a Camden-ben lévő The Cuban helyre szólt, ami - mint ahogy a nevéből könnyen kitalálható - egy kubai szórakozóhely, ahol enni, inni is lehet. Mi egy 3 Tapas-t, 1 nagy Paellát és egy kancsó Sangriát tartalmazó ajánlatot vettünk meg néhány hete, és mivel hamarosan lejárt volna, így most döntöttünk úgy, hogy elmegyünk felhasználni. Nagyon jó a hely. Élő zene is volt, és nagyon hangulatos volt! És a kajáról már ne is beszéljünk! Ha azt mondom, hogy meg voltunk elégedve vele, akkor nagyon enyhén fejeztem ki magam. Marha finom volt, na! :D :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése