2012. április 30., hétfő

Sikerült!


Ugye említettem az előző bejegyzés végén, hogy ma 11-kor (magyar idő szerint délben) szurkoljatok nekem. És hogy miben kellett a szurkolásotok?! Mintegy félórát vett igénybe, de alig bírtam magammal ebben a félórában, azt hittem, megöl az ideg, de azért a végén  happy end-del zárult a történet.

VAN JEGYEM AZ OLIMPIÁRA!!! Ma reggel 11-től lehetett ismét az olimpiai focitorna meccseire jegyeket venni, úgyhogy nem is volt kérdéses, hogy rárepülök a lehetőségre! Mivel a focitorna nemcsak Londonban kerül megrendezésre (hanem Cardiff, Manchester, Coventry, Newcastle és Glasgow is házigazdák), így nem volt túl sok mérkőzés, ami a Wembley-ben van, és még jegy is van rá. Konkrétan három volt: Nagy-Britannia-Brazília női meccs, Korea-Gabon férfi meccs, és egy női elődöntő. Az első meccsre szerettem volna jegyeket venni, viszont mikor már be is írtam minden adatot, el is mentette a kártyámat, és az utolsó oldalnak kellett volna bejönnie, hogy gratulálunk, sikeresen megvette a jegyeit a 2012-es londoni játékokra, hibát írt ki -.- :S Ismét próbálkoztam ezzel, és ekkor már azt írta, hogy abban az árkategóriában, amelyben én szerettem volna jegyeket venni, már nincs elérhető tikett. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy a Korea-Gabon (amúgy nagyon egzotikusan hangzó) meccsre veszek jegyeket! Ez a törekvésem már sikerrel járt, úgyhogy elmondhatom, hogy mostmár hivatalosan is jegytulajdonos vagyok, így augusztus elsején biztos, hogy ott leszek a Wembley-ben Ginával! Már alig várom!!! J

2 megjegyzés:

  1. Wow! Gratula. Mennyi volt a jegy?

    VálaszTörlés
  2. Köszi. Fejenként 20 font volt + összesen 6 font a postaköltség :) (mondjuk a postaköltség ennyi, akárhány jegyet rendel az ember ;))

    VálaszTörlés