2012. május 17., csütörtök

Az elmúlt napok


Így az elején egy kis egészségügyi update: jól vagyok, szinte teljesen kijöttem a megfázásból, torokfájásból. Mondjuk amennyi vitamint és táplálékkiegészítőt/multivitamint bevettem, csoda lett volna, hogyha nem gyógyulok meg J Most még néha bedugul az orrom, de ezen kívül már semmi probléma nincs szerencsére. Úgyhogy túl vagyok rajta.

Ami viszont alig akar változni április óta, az az időjárás. Hétfőn és kedden egyszerűen f.s idő volt :S -.-. Hol esett, hol fújt, hol mindkettő, hol sütött a nap, így készüljön az ember ki :P :D. Például kedden délután, mikor mentem a fiúkért a suliba, kiléptem az ajtón, csepergett az eső, így vittem magammal esernyőt. Aztán mikor North Finchley-be értem, már se híre, se hamva nem volt esőnek, mindössze felhős volt az ég. Aztán, amikor East Finchley-ben, a fiúk sulijánál szálltam le a buszról, már szószerint vakítóan sütött a nap!!! De ezzel még nem volt vége a változásoknak, ugyanis mikor jöttünk busszal hazafelé, egy megállóval azelőtt, mielőtt nekünk le kellett szállni, elkezdett szakadni a jégeső! -.- Szóval mire hazaértünk, egy „picit” megint sikerült megázni... Különös tehetsége van az időjárásnak, hogy akkor mindig essen, amikor suliba kell menni, vagy onnan jövünk haza :D. Aztán aznap még később is esett jégeső...



A héten egyébként az anyuka sokat dolgozik, szóval szinte mindegyik nap (tegnap kivételével) leghamarabb 8-kor jön haza. Amiről teljesen elfeledkeztem, hogy most szombaton nekem kell a fiúkkal lenni délután 4-ig, mert akkor bemegy a suliba, és a nagybácsi csak azután ér rá, mert neki is kell munkát csinálnia, szóval rám maradnak a fiúk. Ez egyrészt jó, mert nyilvánvalóan sok pluszpénz jön be ezen a héten, viszont így a going out-ok lecsökkennek erre a hétvégére... Na jó, azért szombaton és vasárnap este sem leszek itthon :D. De erről később.



Az elmúlt napokban napközben itthon voltam, dolgozok valamin, ami még nem publikus, de hamarosan beszámolok erről is, úgyhogy ezen ügyködtem, és ügyködök szabadidőmben J. Mellette mostmár tényleg ideje lenne a következő videót még áprilisról elkészíteni, mert olyan jó anyagok vannak, hogy besz.rás :D. De ahogy elnézem, ez majd csak jövőhéten fog megvalósulni.



Tegnap este egyébként találkoztam egy magyar aupair-lánnyal, Anitával, Totteridge&Whetstone-ban, ami tőlem északabbra van, van egy ilyen metrómegálló a Northern Line-on, aztán a jó időt (értsd nem esős :D) kihasználva sétálgattunk, beszélgettünk, aztán amikor már hidegre fordult az idő, hazaindultunk. De ez a hazaút :D. Busszal jöttem haza, és kb 3-an lehettek a buszon, tehát olyan 20 üres szék biztos volt, de nekem sikerült azt az egyet kiválasztani, amely vizes volt :D:D:D. Ezt természetesen már csak akkor vettem észre (kb 1 perc után), mikor mozdultam egyet, mondom, mivan?! Észrevétlenül bepisiltem, vagy mi? :D:D De olyan szinten átázott, hogy még az alsóneműm is vizes lett :P Tiszta szerencse, hogy nem odafelé történt az eset, mert egy kicsit kellemetlen lett volna :P :D.



Ma is találkoztam egy másik magyar aupairlánnyal, Noémivel, ugyancsak Totteridge-ben, kiültünk kávézni a Costába, majd tettünk egy kört Barnet felé J Majd elváltak útjaink, ő ment New Barnet-be, én pedig Camden Town-ba, hogy megvegyem a vasárnapi Dumaszínházra a jegyeket, ugyanis ismét lesz Dumaszínház Londonban, ezúttal Kovács András Péter, Beliczai Balázs és Janklovics Péter jönnek! J Gina, Nóri és Melinda jönnek, vagyis róluk tudok :D, és az utóbbi kettőnek és magamnak még meg kellett venni a jegyeket, úgyhogy ezen is túl vagyunk.



Szóval ez lesz vasárnap, szombaton pedig nagyszerű programom lesz délután 4-ig, mint ahogy már említettem, a fiúkkal leszek :P :D. Aztán viszont Melindához megyünk, és ott csapatjuk egy kicsit. Legalább ennyi kikapcsolódás kell J. Most hirtelen ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése