2012. május 10., csütörtök

Dögrováson...


Javult volna az idő?! Maximum egy napig, ugyanis kedd este/éjszaka már ismét esőt hallottam kintről. Nagyszerű -.- Bár mondjuk tegnap még jó volt ilyen szempontból. Ugyanakkor már mikor reggel felkeltem, akkor éreztem, hogy a torkom nem az igazi. Elkapott egy kis torokfájás. Ez is nagyszerű -.-

Emiatt tegnap kb 2 órácskára vissza is feküdtem aludni napközben, hátha segít valamelyest. Igazándiból ez az alvás se nem rontott, se nem javított a helyzeten, de azért egy kicsit kipihentebb voltam utána. Amúgy nemcsak egyedül voltam itthon, ugyanis a nagyfiúnak a gyomra fájt, míg az anyuka barátja is összeszedett valamit, valszeg neki is a torka fájt, mert köhögött elég rendesen. :S Délután a vacsoráig nagyon extra dolgok nem történtek, de akkor ismét valami miatt rákezdtek a fiúk -.-.

Ma hasonló volt a felállás, mint tegnap, azaz a nagyfiú, az anyuka barátja és Én dögrováson itthon, plusz még Hitomi sem ment suliba (úgyhogy mostmár levonom a következtetést, hogy csütörtökönként nem jár...), illetve Reni jött takarítani. Én még visszafeküdtem, mert nem voltam egyáltalán topformában :S, és gondoltam alszok egy jót, de hát a nagyfiú még kért pluszidőt az anyuka számítógépén (amihez ugye szükségeltetik a kód, amit csak a felnőttek tudnak), így amikor a legjobban aludtam, akkor jött be felébreszteni... No comment. Mondjuk ébredés után jobban éreztem magam, pedig nem aludtam max 1 órát, de ennyi is sokat számít néhanapján. Ébredés után palacsintasütésbe kezdtem, aztán elfogyasztottunk párat. Majd lassan letelt Reni penzuma, majd én is mehettem a fiúkért. Ekkor már esett az eső... Mit esett?! Szakadt! Az esernyő annyit ért, hogy legalább mire hazaértünk, csak combtőtől lefelé áztam szarrá... Óóó, nagyon kellemes volt. Meg is van ennek azóta a következménye, ugyanis olyan 5 óra felé már éreztem, hogy ajjaj, ebből megfázás lesz, ami azóta „boldogít” is engem :S. Fantastico! De azért jó dolog is jutott ma délutánra/estére, ugyanis több mint egy órát sikerült skype-olnom az otthoniakkal úgy, hogy mindössze kétszer szakadt meg a kapcsolat :P :D. Mondhatni, ez már haladás!

1 megjegyzés:

  1. Jobbulást! :-)
    Én most jól vagyok, én két hete voltam pocsékul...

    VálaszTörlés