2012. május 25., péntek

Nyár van, nyár!!! :)


Egyszerűen nagyszerű ez az időjárás!!! És a legjobb az egészben, hogy az elkövetkező napokban is hasonlóban lesz részünk Londonban (vagy ahol éppen leszünk) ;). Megmondom őszintén, hogy már kijárt a 1,5 hónapos eső után :D :P. Most már annyira jó idő van, hogy így este 11 óra magasságában egy alsóneműben folyik rólam a víz, pedig tárva-nyitva van az ablakom :D. Szóval el lehet képzelni, mennyire jó az idő, de én egyáltalán nem bánom, csak élvezem!


Arról még nem igen írtam, hogy suli után szinte mindig megyünk valamilyen boltba, és veszek a fiúknak valami édességet. Meg is van a rendszerünk (amit amúgy én találtam ki :P): egyik nap a sulival szemben lévő Esso benzinkútra megyünk, ahol 80 penny-je van mindkét fiúnak, a következő nap pedig a tőlünk 2 percre lévő boltba, ahol 50 penny-jük van fejenként. Elfogadták a rendszert (na nem mintha lett volna más választásuk, mert amúgy nem kapnának semmit :D :P), de azért néhányszor, mikor vannak sz.ros ügyek :P, vagy rosszul viselkednek, egyszerűen nem veszek nekik semmit néhány napig. Ennyi.

Tegnap este is én főzhettem, mert ismét később jött haza az anyuka, és mivel találtam a hűtőben darált húst, viszont bolognai hétfőn volt, így arra gondoltam, hogy csinálok fasírtot, krumplipürével. Egyszerű! Összesszégében el kell mondjam, hogy ez lett életem egyik legrosszabb vacsorája :P. A krumpli valami ótvar sz.r volt, amit vettem, kb fél órát közepesen főztem, aztán megint fél órát maxon, és még ekkor is  volt benne olyan, ami kemény volt!!! -.- A fasírt pedig túl fűszeres lett :P :D. A kisütés ment, csak az ízesítés nem lett a legjobb :P.

Ma egyből suli után mentem Wood Green-be, ugyanis a SportsDirect-ben akartam venni egy térdnadrágot, valamint egy baseball-sapkát, hogy valami legalább védjen a naptól és lássak is valamit, ha a nap szembesüt (mivel napszemüveg az esetemben kilőve...). A térdnadrág rész könnyen ment, pont volt a méretemben az, amit tegnap este kinéztem a neten, baseball-sapka viszont nem, úgyhogy mentem tovább, és végül a camden town-i SportsDirect-ben találtam meg a keresettet.

Ma este Ákos-koncert!!! Ha jól tudom, itt kezdik el az új lemezük turnéját, úgyhogy premiernek lehetünk szemtanúi! Úgy tűnik, hogy mégsem egyedül fogok menni a koncertre, ugyanis egyik hűséges blogolvasóm ;) egyik ismerőse is megy, és mivel eredetileg ő is egyedül ment volna, összetársulunk J. Nagyon kíváncsi vagyok a koncertre!

A hétvégém pedig nagyon szupernek néz ki, alig-alig leszek itthon, nem lehet kihasználatlanul hagyni ezt a jó időt! Majd jövő héten többet megtudhattok a hétvégémről ;) Stay tuned! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése