2012. május 24., csütörtök

No tickets found


Muszáj vagyok visszamenni még hétfő estére. Az anyuka elég későn jött haza (majdnem 10 óra volt), így én voltam a soros a fektetésben. A kisfiú megy először ágyba, így neki mondtam, hogy ugyan, öltözzön már át pizsamába a nappaliban. Azért ott, mert amúgy is ott szoktak reggelente az egyenruhájukba belebújni, így ott van szanaszét dobálva a pizsamájuk (ha éppen nem szólok rájuk, hogy tegyék – vagy dobják – a szófára). Ő mindenképpen fent, a szobájukban akarta, aminek az lett volna a vége, hogy ott hagyja szanaszét a ruháit (az is lett a végén), de mivel én ráparancsoltam, hogy a nappaliban csinálja, elkezdett hisztizni. Mivel sehova nem vezetett ez, felhurcoltam a szobájába, de természetesen ekkor már ott sem bírt átöltözni -.-. Ezért mondjuk úgy, hogy „segítettem” neki levedleni :P :D.

És ekkor éreztem, hogy bizony a gatya nem üres -.-. Volt már ezelőtt is egy párszor, hogy bekakkantott, de azért most egy olyat csinált a gatyájába, hogy úúúúristen :O -.-. Én is csak néztem. Mert nem az volt, hogy rosszul törölte volna ki, hanem mint a csecsemők a pelenkába, ő is a gatyájába intézte el a dolgot -.-. Ezután sz.ros gatyát mostam, majd betettem egy jó nagy adag mosást később, mikor már a középső is ment aludni. Húúú.

Kedden megérkezett a valódi nyár! Valóban 25 fok lett délutánra, ahogy az előrejelzés is mondta. Napközben Borehamwood-ban összefutottam Renivel, teszkóban bevásároltunk, aminek +1 haszna is lett, ugyanis végre vettem egy plédet, amit majd piknikezésre lehet használni J. Éppen ideje volt már! Aztán Mekiből Milkshake, majd parkozás. Hihetetlen, hogy milyen idő volt már akkor is!
Természetesen már Borehamwood-ba is térdnadrágban és pólóban mentem, és persze délután is ugyanígy a fiúkért a suliba. A buszban az emeleten már komolyan meg lehetett sülni. Erre vártam már mióta!!! :D Köszönhetően a kisfiú hétfő esti „akciójának” (illetve az elmúlt hét, napok hasonló dolgainak) tegnaptól semmi édesség a fiúknak (természetesen én döntöttem így, amit utóbb az anyuka is helyeselt), maximum egy innivaló, később itthon pedig jégkrém (a melegre való tekintettel). Tegnap még megtisztítottam a trambulint is, hogy legalább menjenek már rá, hogy hátha jobban kifáradnak estére ;).
Szerdán pedig 11 órától eljött, amire már napok, sőt hetek óta vártam, vártunk, vagyis az olimpiára a General Sale, azaz bárki vásárolhatott jegyeket. Amennyiben tudott... Én időben, 11-kor menetkészen ültem a laptop előtt, és próbáltam keresgélni olyan eseményeket, amelyeken magyarok is részt vesznek (elsősorban férfi vízilabdára), de mire odakerülhetett volna a sor, hogy fizetés és hasonlók, mindig kijött a nap „mottója”, vagyis a „No tickets found” (Jegy nem található). Nemhogy a legolcsóbb, 20 fontos, de már a legdrágább jegyek sem voltak elérhetőek, úgyhogy más opciók után néztem, és végül augusztus 9-ére vettem 4 jegyet a kajak-kenu 1000m-es döntőire!!! 35 font volt egy jegy, és itt biztosan lesznek magyarok, úgyhogy megéri majd kimenni!!! Még úgysem voltam kajak-kenu versenyen soha életemben, úgyhogy már épp ideje!

Egyébiránt olvasgatva a különböző fórumokat, kommenteket, azt írták, hogy pl Athénban is úgy volt, hogy noha azt mondták, hogy az összes jegy elkelt, a magyarok szinte mindenhova tudtak jegyeket szerezni, ugyanis az olyan eseményekre, amelyeken nem szerepel adott ország csapata, versenyzője, a jegytulajdonosok akár az esemény előtt el is adhatják a jegyüket, úgyhogy reménykedünk, hogy ez tényleg elérhető opció lesz a későbbiekben! A legidegesítőbb egyébként, hogy a kézilabda-tornára még mindig nincsen sorsolás, de jegyeket már lehet venni?! Aki érti ennek a logikáját, az gyorsan szóljon! -.-

A mai nap krónikájához tartozik még, hogy megjött a csomagom Magyarországról, benne az új, friss Juventus Club Hungary-s pólómmal, íme:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése