2012. május 30., szerda

Szemelvények


Még mindig nyögöm a vasárnapi napozás következményeit. :D Valahogyan csak a lábam égett le, de az szépen, olyan piros volt még ma is, hogy húúúú... Kenni is kellett krémmel, mert már az is fájt, hogyha csak a zoknit felvettem. :S :D De hát ennyit meg megéri szenvedni azok után, hogy a tengerben fürödhettem. Mivel tegnap (és ma is) nagyon jó idő volt továbbra is, megfordult a fejemben, hogy kifekszek a hátsó kertbe egy kicsit napozni, azonban nem találtam itthon naptejet, és amikor elmentem a közeli boltokba, egy kicsit sokalltam, így sms-t írtam már az anyukának, hogy vegyen ő, mikor jön haza. :P :D

Tegnap a Facebook-ra töltögettem fel az Ákos-koncertről, valamint a vasárnapi, bournemouth-i kirándulásról készített képeket, viszont nem tudom miért, de a normális, újabb fajta képfeltöltés, amikor egyszerre annyi képet választasz ki feltöltésre, nem működött, így mindig egyesével kellett kiválasztani a feltöltendő képeket, és egy csokorban maximum 5-öt lehetett feltölteni, így mondhatni nagyon nem haladtam :S. Illetve, ha már a videókészítés továbbra sem halad, legalább a képeket elkezdtem (volna) feltölteni Balázs és Jani április ittlétéről, de hát a fentebb felvázolt problémák nem segítettek ebben.

Tegnap és ma is én főztem, vagyis tegnap igazából sütöttem, mert sült csirke volt kuszkusszal és salátával a vacsora, míg ma sertéspörköltet dobtam össze egy kis tésztával, sőt, még uborkát is találtam a hűtőben! J Elég jól ettek a fiúk is, legalábbis a húsokat J. Ha már a kajánál járok, átkötök a kaja -> édesség -> vásárlás suli után vonalon a házunkhoz közeli boltra. Ha jól emlékszem, Rahman Store-nak nevezik, és egy arab csóka az eladó benne, aki már ismer minket, mert minden második nap oda megyünk a fiúkkal. Már annyira ismer minket, hogy mikor belépünk, mindig úgy köszön nekem, hogy „Hi, Boss!” (Hello, Főnök!) :D Illetve mindig, amikor mondja, hogy mennyit kell fizetnünk, vagy amikor elköszön, akkor is hozzáteszi a „Boss” szócskát a mondatához. :D Ez csak egy kis érdekesség, de gondoltam megosztom veletek :P :D.

A hétvége és a hét eleje fontos történése volt még két beszélgetésem az anyukával. Az elsőre szombaton délután, a bulira való készülődés előtt került sor. Láttam már korábban is, mikor hazajöttem a központból, hogy nagyon ki van takarítva, meg minden, de ekkor még nem beszéltünk. Majd délután került rá a sor, és mondta, hogy gyakorlatilag választás elé állította a barátját, aki hivatalosan nem lakik itt, mert van egy albérlete, de gyakorlatilag itt lakik, mert egy hónap 30 napjából/(inkább) éjszakájából 30-at tölt itt. És mondta neki, hogy ez így nem fair sem felénk, de főleg nem a gyerekek felé. Ekkor visszacuccolt az albérletébe a barátja, és nekem már úgy mondta, hogy szerinte nem fog sokáig tartani a kapcsolat. A második beszélgetésünk hétfőn délelőtt telefonon esett meg. Már nem is tudom, mi volt a hívás apropója, de a beszélgetés legfontosabb aspektusa az volt, hogy megtudtam, hogy nyáron (júniusban vagy júliusban) a barátja hivatalosan is beköltözik hozzánk, tehát feladja az albérletét, így ki kell majd alakítani számára egy dolgozóhelyiséget, ami a kert végében lévő kamra lesz, illetve most már ténylegesen ki kell takarítani a házat, meg kell szabadulni a sok szeméttől. Úgyhogy elég nagy pálfordulás volt ez így két nap alatt J, de szerintem így lesz ez a legjobb!

Illetve még egy nagyon fontos esemény történt kedden délután, magyar idő szerint 6 órakor, ugyanis 4 másik szerzőtársammal egyetemben bejelentettük, hogy elhagyjuk a JuventusHungary oldalát, amit több-kevesebb ideje szerkesztettünk, és az újonnan induló JuventusFC.hu oldalon folytatjuk hír- és blogfordítói tevékenységünket. Az oldal jövőhét közepén lesz végleges állapotban J. De ez egy fontos lépés volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése