2011. október 12., szerda

2 hónapja Londoner


Tegnaphoz két hónapja lakom Londonfalván J Gondoltam megemlékezek már erről a „jubileumról”. Látjátok, ilyen gyorsan eltelik az idő, alig eszméltem fel, és már hipp-hopp, október 12-e van. A karácsonyi hazamentelem és a nyári megérkezésem között majdnem pontosan félúton vagyok :)

Ha minden jól megy, azaz a gyerekeket már pénteken elviszi az apjuk :P, akkor egy elég jó és programokkal teli hétvége áll előttem J Bár akkor is, hogyha csak szombaton viszi őket. Igaz, jobb lenne mindenkinek, hogyha már pénteken tudna értük jönni. :P

Most, hogy lassacskán, hogy rosszabb idő és hidegebb lesz (bár most pont nem úgy tűnik), előtérbe kerülnek a benti programok, azaz múzeumozás, színház, meg ilyenek. Illetve próbálok találni valami – viszonylag – olcsó koncerjegyet olyan előadóra, zenekarra, ami még érdekel is :P És természetesen ne feledkezzek meg a Premier League-meccsről sem, mert egy Arsenal-meccsre (vagy valamelyik más csapatéra, bár az Arsenal-stadion van a legközelebb hozzám) el kell menni hamarosan!

2 megjegyzés: