2011. október 26., szerda

Camden Stables Market (holnap pedig irány Bristol ;))

Határozottan nem volt jó hatással a két kisebb fiamra az anyuka barátnőjének a fia, mert még az eddigieknél is kevésbé hallgattak rám a vacsoránál tegnap délután/este… Mindegy, túl voltam rajta, amúgy is hagytam őket minden hülyeséget csinálni (magamnak tettem ezzel szívességet, vagyis feleslegesen nem idegesítettem magam, hogy állandóan szólítgattam volna őket…), eltelt a délután, az a lényeg.

Ma szépen, nyugodtan aludtam, ameddig tudtam (értsd: kiabálásra ébredtem 11 körül :P :D), majd reggeli/ebéd, és mentem Paddingtonra, hogy felszedjem az automatából a vonatjegyeket holnapra, mivel így sokkal egyszerűbb volt, mert úgyis szabad voltam ma, és könnyebb így, mintha a fiúkkal próbálnék átszambázni az állomáson…

Úgyhogy felvettem a jegyeket, majd egy közeli mekiben kajának látszó kaját vettem magamhoz, és úgy döntöttem, hogy körülnézek Camden Town-ban. A Camden Stables Market lett a végállomás, ahol annyi minden jó dolgot láttam, hogy elmondhatatlan. Még így esős időben is teljesen élvezhető volt a piac (mivel mikor ott voltam, pont alig csepergett :D :P), be lehetne ott vásárolni bőséggel, az biztos! :D

Egy szuvenírboltot is útbaejtettem, ahol kitaláltam már egy személynek, hogy mit viszek majd haza karácsonyi ajándék gyanánt :D Illetve nézegettem halloween-jelmezeket, de nem igazán jött be egyik sem… A Currys-be is benéztem, új fejhallgató után kutatva, de még nem találtam meg a számításomat ilyen téren.

Majd, mivel már sötétedett és az eső is ismét rákezdett, hazafelé vettem az irányt J és most itt vagyok, készen, hogy holnap visszatérjek Bristolba egy rövid időre ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése