2013. január 7., hétfő

Visszaérkezés, focimeccs, ideiglenes jogsi


Nem azért nem írtam, mert valami fennakadás történt a visszautazásom során, hanem azért, mert szombaton időm nem volt, vasárnap meg kedvem. :D :P Nézzük akkor, hogy mi történt mostanság velem.

Az otthon eltöltött időre nem vesztegetek sok időt, végre eljött a december 19-e, így haza tudtam menni egy kis időre, hogy otthon, együtt legyek a családommal és a barátaimmal. A karácsonyt családi körben töltöttem, majd másnapján mentem Juditékhoz, aztán 29-én mentünk hozzám. A szilvesztert sajnos nem töltöttük együtt, mert Ő már elsején vissza kellett hogy jöjjön, így 31-én hazament, hogy még egy kis időt töltsön a családjával. Én meg amúgy is fáradt voltam, így nem mentem sehova, hanem otthon sorozatoztam :P :D. Éjfél utána kimentem a kutyámhoz, aki - annak ellenére, hogy hatalmas - természetesen nagyon fél a tűzijátéktól, így kellett neki a törődés, és mintegy félórán át simogattam, hogy ne féljen annyira. 4-én sikeresen, késés nélkül visszaérkeztem, sőt még a beszálláskor 10 perccel a menetrendszerinti felszállási idő előtt már készen állt a gép a felszállásra, ugyanis mindenki addigra elfoglalta a helyét a gépen.

Szombaton délután pedig Barbival mentem egy focimeccsre. :) A hostcsaládjától karácsonyra kapott két jegyet a január 5-i, West Ham United-Manchester United FA-Kupa mérkőzésre (a hostcsaládjának a fele nagy West Ham-drukker :P), és mivel akit eredetileg akart hívni, nem tudott kijönni Angliába, így rám esett a választása, én pedig igent mondtam. :) A meccs helyszíne a Boleyn Ground, másnéven Upton Park, a West Ham United otthona. A mérkőzés maga nem volt nagy szám, a hangulat viszont annál inkább nagyszerű volt! Majdnem teltház volt, mindössze a vendégszektort és a hazaikat biztonsági okokból szétválasztó szűk szektorban nem voltak szurkolók. Nézzétek csak a képeket!
Mondjuk a meccs százszázalékban igazolta, hogy miért nem szeretem az angol focit. A hazai csapat az a tipikusan angol, "favágó" stílusú csapat, amelynek nincsen játéka, gyakorlatilag csak a szerencsének, a csillagok állásának köszönhették, hogy nem verte meg őket a MU ezen a meccsen, de szerintem ez a helyzet bármelyik másik meccsen is. A manchestert meg már régóta utálom, szóval erre kár több szót vesztegetni :P :D.

A meccs után visszamentünk Stratfordba, és itt megvacsoráztunk, burritót ettünk. Este, mire visszaértem a házba, már a fiúk is itthon voltak, mivel ők meg szombat délután érkeztek vissza Franciaországból. Vasárnap igazándiból ki se szagoltam a friss levegőre, egész nap benn evett a fene, lustálkodtam, na :P :D.

Ma pedig elkezdődött a fiúknak a suli, illetve az anyuka is ma ment először az új munkahelyére, a Wembley Stadion közelében lévő középiskolába. A reggel zökkenőmentesen ment, bár a buszt éppenhogy csak elcsíptük, de olyan hamar ott voltunk a suliban, mint még sohasem, kb. Mondjuk utána pont lekéstem a buszt hazafelé, így várhattam egy jó negyedórát a következőre, de azóta itthon vagyok.

Történés volt még, hogy 1-2 nappal azután, miután hazamentem decemberben, megérkezett az ideiglenes jogosítványom, így mostmár valóban legálisan vezethetik tanulóautókat. Szombat délelőtt pedig az anyuka valamelyik kuponos oldalon talált is egy akciót, amelynek keretén belül nagyon jutányos áron lehet 3 órát vezetni olyan embereknek, akik még nem vezették. Úgyhogy ez gyakorlatilag pont megfelelő lesz, hogy beletanuljak. :)

1 megjegyzés:

  1. Légyszives tudasd, mikor vezetsz, akkor igyekszem nem menni Londonba... :P

    Viccelek, sok sikert hozzá!!

    VálaszTörlés