2010. december 10., péntek

Ápoló :P


Már tegnap délután is, vagyis inkább este mondta Az anyuka, hogy nem valószínű, hogy az egyik kislány ma megy suliba, de ez majd reggel kiderül. Végülis - ahogy várható volt -, nem is ment, így ma betegvigyázó voltam :D:P Így reggel sem én vittem a többi gyereket a suliba, hanem Az apuka csinálta a "school run"-t, én meg itthon maradtam az egyik kislánnyal.
Ja, még reggeli közben volt egy nagyon "ügyes" megmozdulásom :P, beletettem a corn flakes-et a tálamba, majd ráöntöttem a milkshake-et, majd nagyon "megfontoltan" az asztalon elcsúsztattam az asztal közepére, csak azt nem kalkuláltam bele, hogy az asztal közepén van egy kis kiegészítés, toldás, így nem egyenletesen sima az asztal, így elborult a milkshake, és kb a 80%-a kiborult az asztal közepére :P :S Hát mondhatom, örültem neki :P Szerencsére akkor csak A legkisebb fiú ült az asztalnál, a többiek nem is vették észre, én meg nem reklámoztam :P a bénaságomat :D:D
Szóval egész nap Tinával voltam itthon, igazából ő majdnem végig feküdt és tévézett a nappaliban, így én odaköltöztem laptopostul (hú, milyen szép szó :D) mellé :D Semmi extra nem volt napközben, csak már mikor vagy harmadjára hallottam délután ugyanazt a műsort :P:S Igaz, közben egy kicsit játszottunk is, de fázott a lányka, így inkább visszafektettem az ágyba, én meg közben megcsináltam a szokásos pénteki házimunka-adagot, azaz a konyha-, az előszoba- és a étkező felmosását.
Eredeti tervekben úgy szerepelt, hogy délután már vele együtt megyünk el a suliba felszedni a többi gyereket, mert akkora már csak jobban lesz, dehát pont kb 14.20-kor aludt el, nekem/nekünk meg 14.50 körül el kellett volna indulni a suliba, így egy gyors sms-t küldtem Az anyukanak, aki nemsokkal később felhívott a vonalason, és mondta, hogy Marion, az egyik szomszéd majd kidobja a ház előtt a gyerekeket. Úgy is lett.
Pénteki szokásoknak megfelelően Mervyn jött 15.45-re, de most nem A legidősebb fiú volt az első, hanem A középső fiú, mivel ő 16.45 után ment egy szülinapi partyra, ide nem messze, 5 percre tőlünk, ahova majd a közeljövőben, valszeg majd jövőre fogok menni néhányszor bébisintérkedni.
Én ma délutánig nagyban azt hittem, hogy ma este is kell mennem az egyik szomszédhoz menni bébiszittelni, de nem nagyon keresett, semmit sem mondott, hogy mikorra kéne menni, meg ilyenek, így, miután hazajött, megkérdeztem Az apukatól, hogy akkor kihez kéne menni, meg hogy mikorra, mert én nem tudok erről semmi biztosat. Ekkor felhívta Alison-ékat, és kiderült, hogy még szerdán, amikor váltottunk néhány szót, akkor mondta elvileg, hogy off a pénteki bébiszittelés, azaz nem kell mennem, csak nekem ezek szerint ez elkerülte a fülemet :P Na mindegy.
Így most szépen lassan lezuhanyoztam, gyorsan megborotválkoztam (mivel nem volt valami nászéjszakai forróság a szobámban:S:P), majd elkezdtem nézni az én Top-filmemet, a The Dark Knight-ot (A sötét lovag), a legutolsó Batman-filmet, egyszerűen imádom. És ezen a héten gondolkoztam, mivel még akkor úgy tudtam, hogy ma és holnap is megyek bébiszittelni, hogy milyen filmeket fogok nézni, míg ott leszek, mert A gyűrűk ura-trilógia utolsó része még ott van, de az "csak" :D :P kb 4 óra, így arra a megállapításra jutottam, hogy mivel mióta itt vagyok, még egyszer sem (!!!) néztem meg a The Dark Knight-ot, így éppen itt van az ideje. Egyszerűen zseniális az egész film, de főleg Heath Ledger Joker-ként. Egyébként a rendező, Christopher Nolan is nagyon ott van a szeren, számomra nagyon jó filmeket készített eddig, persze csak azokról tudok véleményt mondani, amit láttam. Inception (Eredet), idei film, mindenkinek ajánlom, überbrutál az is. Batman: Begins (Batman: Kezdődik!) is nagyon jó. The Prestige (Tökéletes trükk - az angol és a magyar cím között megint "rengeteg" a hasonlóság :D, de mindkét cím nagyon illik a filmre, úgyhogy ezért nem tudok megorrolni most kivételesen a magyar címadókra :D) egy príma bűvészes film.
Holnap egyébként biztos, hogy megyek bébiszittelni, már váltottam is egy sms-t az apukával, 19.30-19.45 között megyek oda, és kb éjfélig leszek ott. Nem kell messzire menni, kb 100-150 méterre laknak tőlünk, szóval 1-2 perc gyalog :P Ja, és Ł6-ot fizet óránként, amire még szerdán azt mondta Az apuka, hogy nagyon jó ár. Erre most az sms-ben még úgy írta, hogy "óránként Ł6-ot fizet, ha jó így nekem" :D, hát még jó hogy jó :D
A bébisintérkedés előtt még bemegyek a városközpontba, és összefutok néhány aupairrel, mégis az utolsó hétvégénk itt 2010-ben, úgyhogy valamit csinálunk közösen.
Tehát, mivel ez az utolsó hétvégém 2010-ben itt, Bristolban, így ez azt jelenti, hogy jövőhét szombaton már otthon leszek ;) Vagyis pontosabban jövőhét ilyenkor már otthon leszek ;)
És közben be is fejeződött a The Dark Knight. Masterpiece!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése