2010. december 5., vasárnap

Siker


Pénteken volt az utolsó angolóra a nyelvsuliban idénre, én szeretném folytatni jövőre is, ezért a recepción meg is kérdeztem az éppen ott ülő csávót, aki nem igazán tudott segíteni, mert akik foglalkoznak ilyenekkel, azok pont valami meeting-en voltak, így felírta gyorsan az adataimat, aztán jöttem is haza. Megint bicajjal természetesen, de a hideg miatt nem bántam, hogy ez volt az utolsó nyelvsulis nap az évben, mert jó idő (értsd nem esik semmi:)) esetén költségvetési szempontok miatt :D bicajjal mentem, de ebben a hidegben a fülemnek határozottan nem tett jót a bicajozás, mert megint elkezdett besebesedni :S:S Úgyhogy kenem a nyáron kapott kenőccsel :P
Még nyelvsuli közben v után, már nem emlékszem :P, Maggie-vel megbeszéltük, ja most jut eszembe, hogy előtte :D, mármint nyelvsuli előtt, mert pont akkor értem a suli utcájába bicajjal, amikor Maggie is, szóval a nyelvsuliba menet beszéltük meg, hogy holnap, vagyis ma, vagyis szombaton :) körülnézünk a városban, mert ideje lenne már befejezni az ajándékvásárlást :D
Örömmel jelentem, hogy sikeresen megvan mindenkinek az ajándéka, mostmár csak majd Web szülinapjára veszek valamit (dec 13-án lesz). De nem volt egyszerű a bejutás a városba. 12.14-re volt kiírva a busz, "jó" szokásomhoz híven éppen időben indultam el, és 12.13-kor voltam a kereszteződésben, amelynek a másik oldalán áll meg a busz. Nagyszerű volt látni, hogy keresztülsuhant a megállóban, aztán nem tudtam átszlalomozni a kocsik között, így ezt lekéstem :P Ja, amúgy bicajjal akartam menni, de kb 11.30 körül elkezdett szépen, erőteljesen esni az eső, én meg nem akartam magamat szarrá áztatni, így inkább, nehezen :P, de beadtam a derekamat, és busszal mentem :P
A Primarkban találkoztunk, aztán elindultunk a St. Nicholas Market-re, ahol szét akartam nézni. Örömmel jelentem, hogy végre mindenkinek megvan az ajándéka, így már csak a becsomagolás van hátra. Sőt, a hostcsalád ajándékait tegnap becsomagoltam, hogy lássam, mennyi csomagolópapír marad, hogy kell-e venni még pluszban, dehát még annyi maradt, hogy legalább jövő karácsonyra is elég lesz :D:D
Ajándékvásárlás után még szétnéztünk a Primarkban, vagyis Maggie, közben csatlakozott hozzánk Jessica (osztrák aupair) is, majd beültünk a The Mall-ba kávézni. Ott szépen el is telt az idő, így azután én már jöttem is haza, mert menni szerettem volna még a gyerekek sulijában tartott Christmas Fayre-re (karácsonyi vásár), de sajnos a buszok kicsesztek velem, mert én 15.50 körül értem a megállóba, az előző busz 15.45-kor elment, a következő 1-es 16.05-kor jött, de az nem ment, csak a városközpontba, tehát még plusz egy megállót, így várnom kellett a 16.25-ösre, és kb 17h óra után egy-két perccel értem haza. Így nem mentem a karácsonyi vásárba, mivel az 17.30-ig tartott, így már nem sok értelme lett volna menni.
Később, már bébiszittelés közben a fiúk, legfőképpen Web mesélte, hogy mik voltak a vásárban, miket vettek. Hát még jó, hogy nem mentem, mert sok olcsó dolog volt, sok édesség, így még vettem volna jó sok mindent, amire egyáltalán nem akartam volna költeni :D Tehát ilyen szempontból tiszta haszon volt.
Ahogy írtam, ma este bébiszitteltem. A szülők csak a szomszédba, konkrétan a mellettünk levő házba mentek át egy partira, na azt nem tudom, hogy szülinapi v házassági évfordulós parti volt-e, végülis lényegtelen. Kb 20.10 körül mentek el, én akkor már fenn voltam a gyerekekkel a lányok szobájában, a két kislány egy újonnan kapott társasjátékkal játszott, a fiúk meg meséltek a vásárról. Miután befejeztük a társast, mondtam, hogy ideje lefeküdni menni, mivel már fél 9 is elmúlt, és a lányok ilyenkor már általában ágyban vannak. Az egyikük ment is, teljesen magától, egyszer kellett neki mondani, biztos nagyon fáradt volt :) A másiknak még olvastam két oldalt, aztán Jóéjt kívántam nekik, és lekapcsoltam a villanyt, de ekkor sztem az elsőként említett kislány már aludt :)
Majd átmentem a fiúk szobájába, akik éppen a legújabb Match of the Day című magazint bújták. Elnézegettem velük, aztán miután végeztünk, eljött nekik is az alvás ideje, kb 21.40 volt ekkor az idő. Ezután kipakoltam még a mosogatógépet, majd csináltam néhány szendvicset, és jöttem a szobámba.
Aztán fordítottam, neteztem, néztem fociösszefoglalókat tv-ben :), majd egyszercsak úgy fél 12 tájékán hallottam, hogy valamelyik lány sírva jön lefelé. Gyorsan felszaladtam, az egyikük rosszat álmodott :S Az apukáját akarta - mint az egyik előző alkalommal is, amikor bébiszittelésem alatt felébredt -, de mondtam neki, hogy most ő nincs itt, de ne aggódjon, én itt vagyok :) Leültem a számítógépük előtt lévő székre - ami mellesleg nagyon kényelmes, majdnem olyan, mint egy jó hintaszék :)-, az ölembe vettem, és próbáltam megnyugtatni. Sikerrel jártam, kb 5 perc múlva már egyáltalán nem sírt, nem is szipogott, kimentünk a konyhába egy kis vizet inni, amikor meghallottuk a zenét a szomszédből. Mondja, nézzük már meg, hogy honnan jön a zene, mondom azt nem tudjuk, mert a szomszédból jön, de nem tudunk keresztüllátni a falon:) Majd visszamentünk a jó kis, kényelmes szgép előtti székbe, ahol néhány percig ringattam még, ekkor már teljesen nyugodt volt, csak még nem akart visszamenni az ágyába, majd befutottak a szülők is:)
Azzal végeztem is mára, vagyis szombatra, mert most nézem, már fél 1 van, és azután nemsokkal elkezdtem írni a blogot, amit most fejeztem be! :)
Jóéjt!
Vagyis jónapot, mivel úgyis mindenki napközben fogja olvasni :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése