2011. augusztus 8., hétfő

Augusztus első hete: strand, osztálytalálkozó, szülinap

Próbálok visszaemlékezni az elmúlt hét eseményeire :DMég mindig eső. Fűnyírás. Szerda: első teljesen esőmentes nap július 21-e óta itthon :P. Csütörtök: snooker és biliárd Debrecenben. Már nagyon kellett. A villamos-építkezéseknek „hála” jó lassan halad a forgalom a központban :S Hazafelé a 35-ösön Zack Galifianakis (alias Alan a Másnaposokból) előzött minket kocsival :D Péntek: strand Hajdúnánáson. Lángos, hot-dog. Jó idő. Bemelegítés nélkül ugrás az 50-es medencébe = majdnem belefulladás 35-40 méter között :P :D Napozás. Ha a snookerre és a biliárdra azt mondtam, hogy már nagyon kellett, akkor erre nincsenek szavak, hogy mennyire hiányzott már csak simán a jó idő, és így a strandolás!

Szombat: délelőtt egy kis fűnyírás a változatosság kedvéért :D :P Aztán go Nyíregyháza, Osztálytalálkozó gyanánt!!! Máténál lecuccoltam, ettünk, majd indultunk vissza, és egy kis Széchenyi éttermes kitérő után :D mi is megérkeztünk a Széchenyihez (mármint a középsulihoz) :P Ofővel 19-en voltunk, beültünk egy terembe, mindenki, ki rövidebben, ki hosszabban,  elmondta, hogy mi történt vele a 2005-ös elballagásunk óta. Nem is tudom pontosan mikor indultunk tovább a John Bullba, ahol vacsorára volt lefoglalva nekünk néhány asztal. Innen egy-két közeli italmérő helyiségbe :P tettük át a székhelyünket, ahol a jelszó: Ereszd el magad! volt :D Hatalmas volt a buli, az biztos! Nagyon adta!!! Nagyon jó volt (majdnem) mindenkivel találkozni ennyi idő után. Természetesen mindenki változott, de amikor ott ültünk a 3-as teremben, a tanári asztalnál az osztályfőnökkel, teljesen olyan volt, mintha még mindig oda járnánk. Remélhetőleg nem kell újabb 6 évet várni a következő találkozóra, hanem akár már jövő évben ismét összefutunk így többen!

A buliról Mátéhoz vettük az irányt, ahol kb 2,5 órát aludtam, majd keltem reggel, és a legelső busszal jöttem haza, Tiszavasváriba, mert tegnap meg elő-utó-névnapi-szülinapi összeruccanás volt tartva :D Vagyis a két mama, mi négyen, és tesóm barátnője volt jelen. Hát ha azt mondom, hogy nem voltam csúcsformában, akkor még nagyon eufémisztikusan fogalmaztam :P Szóval olyan voltam, mint a mosott sz.r. Volt minden kaja, mi szem-szájnak ingere, még torta is :P, és rutinosan annyit ettem előtte, hogy még simán bírjak enni egyből ebéd után tortát. Hehe J Ja, anyukám szerint az új családnál HOSTESS-anyukám lesz, nem host-anyám :D:D:D:D Ez akkor is ütött és még most is üt :D

És most, így hétfő délben már azt mondhatom, hogy ezen a héten megyek vissza Angliába, Londonba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése