2011. szeptember 25., vasárnap

BA ;)


A hétvégéről annyit, hogy már nagyon kellett egy hétvége a gyerekek nélkül, hogy ténylegesen kialudjam magam, azaz, hogy ne ébredjek fel a hangoskodásukra már reggel 8-9 körül még hétvégén is :P

Szombaton még egy kicsit velük voltam, amíg az apjuk fel nem szedte őket, aztán tényleg „semmittettem” (bár ennek így biztos nincs értelme, még a Word is aláhúzta, mint nem értelmes szó, lehet, hogy külön kéne írnom?! :D), szóval semmittevéssel ütöttem el az időt. Majd 3-ra mentem a Finchley Rd állomásra találkozni Borókával és Zsuzsával, ők mindketten magyar au-pairek. Vettünk fagyit/kávét, majd egy közeli játszótérre/parkba leültünk beszélgetni. Szép időnk volt egész hétvégén, így ekkor is J

Se a Swiss Cottage-i IMAX-ben (főleg nem £16-ért), sem az O2 Centre-ben lévő Vue-ban nem találtunk kedvünkre/kedvemre való filmet, úgyhogy lassacskán hazafelé vettük az irányt. Én pedig eldöntöttem, hogy végre eszek kebabot, úgyis van néhány kebabos bolt itt, közel a házunkhoz J Úgyhogy jól bevásároltam, még a The Co-operative-ban is :P, majd a kebabosnál, aztán uzsgyi haza. Gondoltam nézek valamit a tv-n, mivel az anyuka a barátjánál maradt, de hát persze ilyenkor nincs semmi értelmes film a tévében :P, úgyhogy maradtam a betárazott Jackass 3-nál :D Hát, beteg egy film, az biztos. Bár csak olyan, mint az első két rész.

Egy kb háromnegyed 1-es lefekvést követően délben már fel is keltem :P Majd Forma-1, focimeccs, úgyhogy lazultam ma. Közben az anyuka is volt itthon, majd ment el. Közben a gyerekeket is hazahozta az apuka, adtam nekik kaját, fürdés is volt, estimese, majd alvás. Majd befutott az anyuka az új tanulóval, mivelhogy ismét lakni fog, vagyis már lakik velünk egy tanuló. Most egy 21 éves fekete francia srác. Első benyomások jók róla.

Az este eseménye volt még, hogy hosszas keresgélés után lefoglaltuk a repjegyemet karácsonyra!!! Az eredeti tervek szerint december 17 és január 2 volt a két céldátum, de ehhez képest nyertem +2 napot! ;) Úgyhogy végülis december 16-án fogok menni a 14.00-kor induló British Airways járattal Heathrow-ról, és 17.25-kor fogok leszállni Ferihegy 2-n. Visszafelé pedig 2012. Január 3-án, 18.20-kor fogok felszállni Ferihegyről, és 20.05-kor fogok megérkezni Heathrow-ra. És tökéletes lesz, mivel a hozzánk legközelebbi metróállomásról (Arnos Grove) a Piccadilly Line-nal közvetlenül végig tudok menni Heathrow-ig!!! Egy röpke 80 perces út lesz az is :P Úgyhogy december 16-án csak reggel ledobom a gyerekeket a suliba, majd futok haza, és már indulok is a reptérre! J Egy gyors számolás után kiderült, hogy 82 nap ;)

2 megjegyzés: