2011. szeptember 13., kedd

Buli, Temze Fesztivál

Természetesen most hétvégén sem ültem itthon J Leszámítva a szombati csőszködést. Estére még előző este megbeszéltem Melindával és Rékával, két magyar au-pair-csajjal Londonból, hogy megyünk bulizni szombaton este. 7.30-ra beszéltük meg Rékával, hogy talizunk a Piccadillyn, ebből lett 8.10 is, mert eleve később indultam el, majd útközben (!!!) a busz megváltoztatta a végállomást, így hamarabb megállt, még szerencse, hogy észrevettem, mivel max hangerőn hallgattam zenét, így Camden Town-ban leszálltam, és kerestem egy másik buszt már Piccadillyig.
Amúgy azért mentünk ilyen hamar, mert ki akartuk (volna) használni a Happy Hours adta lehetőségeket, azaz fele áron tudunk inni(-enni), ami azért itt sem mindegy. Ebből egy falafeles kajálda lett :P, majd elmentünk Charing Cross állomásra, hol felszedtük Melindát is. Visszaindultunk, és már annyira eltelt az idő, hogy fél 11 lett, így a többiek, akiket a face-en szerveztem be, hogy a guest list-en legyünk, már ott vártak a Lillywhites előtt, a Piccadillyn. Rövidesen mindenki befutott, majd mentünk is a Rumbába. Az elmaradt Happy Hours-t itt bepótoltuk :P A lányok éberségének köszönhetően még le is tudtunk ülni egy lefoglalt (nem számunkra :D) asztalhoz. Láttuk a magyar LMFAO-t. A csávó ugyanúgy hosszú, göndör haj, szemüveg :D és még magyar is volt!
Sajnos Rékának ellopták a telefonját és a fényképezőgépét (valamint a csokiját :P), mert a háta mögött tartotta a táskát, így valaki benyúlt és meglépett :S:S De megszületett a hét, vagy hónap mondása ennek hatására: „Ez nem Magyarország, itt lopnak!!!” J 3-kor bezárt a bazár, így hazafelé vettük az irányt. Az eső nagyon jó ütemben, pont akkor kezdett el esni, amikor kiléptünk az ajtón, és nekem semmi kabát vagy esernyő nem volt, így mire hazaértem, 90%-osan szarrá áztam :S 5-re értem amúgy haza.
Másnap 11-re állítottam az ébresztőt, mert Juve-meccset néztem 11.30-tól :D de már kb 9-kor felébredtem, mivel elég szépen kiabáltak a többiek. Így azután már csak éberen aludtam. Megnéztem a meccset, majd elindultam a városba, megnézni a Juve-szurkolói oldal többi szerkesztőinek a kéréseit (mezügyben :D) az Oxford Street-i Sportsdirect-ben, majd miután ott végeztem, a Temze Fesztivál felé vettem az irányt.


5 óra után nemsokkal értem oda, nem mentem teljesen végig, mert elég hosszú partszakaszon volt. Volt egy csomó stand, különböző műsorok, kajás helyek, volt még magyar stand is! Nem hiányozhatott onnan semmi, mi szem-szájnak ingere! Az idő elég változatos volt ekkor is, mivel hol esett, hol elállt, hol esett, hol elállt… 8 óra körül Melinda is befutott Waterloo-ra, majd vele is nagyjából körbejártuk a dolgokat, láttunk valami igen érdekes művészi előadást, megmondom őszintén nem tudtam hova tenni, a hostanyukám és a barátja biztos jobban értékelték volna, mint én. Majd betagozódtunk, hogy viszonylag jó helyről lássuk a tűzijátékot. Ami kb 25 perc késéssel már el is kezdődött :P Viszont megérte rá várni, az biztos! Éjfél körül már haza is értem :D




A hétfő reggelről már írtam az előző bejegyzésben. Az anyuka végülis nem jött haza hétfőn, mert bár beteg volt, így a barátja ment el érte, aztán oda, hozzá kocsikázta el. Majd csak ma reggel 8 előtt nemsokkal jött haza, mert hogy nem ment ma dolgozni, mondjuk elég rosszul is nézett ki. Ledobtam a fiúkat a suliba, ma végre időben odaértünk :D majd hazajöttem, aztán elmondtam az anyukának a gondolataimat, ő is, hogy mit és hogyan kéne csinálni, majd ma este a gyerekeknek is elmondta, hogy mi lesz ezentúl a rendszer reggelente, hogy ne legyen felesleges idegeskedés. Be lesz vezetve ismét a Star Chart rövidesen. Majd én mentem a központba, hogy felmérjem a terepet a hétvégére, vagyis, hogy mennyi az időbeli távolság a szállás és a bulihely között, meg néhány dolgot meg is kérdeztem már egyúttal a szálláson.

Délután kocsival mentünk a suliba, ahonnan az anyuka a középsővel ment egy konzíliumra, míg én a kicsivel jöttem busszal haza. Egy gyerekkel mi könnyű már! Nem igazán sok mindent kellett csinálnom ma délután, annyit, hogy ágybatettem a kicsifiút, majd megjöttek az anyuka művészetórájáról a többiek (anyuka, középső és nagyfiú), majd utána a másik kettőt is, és már itt is vagyok.

Amúgy bírtam annak örülni, hogy akkor szarakodott a net, amikor az otthoniakkal akartam skype-olni -.-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése