2011. december 15., csütörtök

A film forog tovább...


Hol volt, hol nem volt… egy messzi-messzi galaxisban játszódik az alábbi történet. Na jó, nem :D Mindössze a szigetországba kell átevezni egy kicsit, hogy belepillanthassunk a mindennapjaimba. Jelenleg a Londoni küldetésen vagyok, ami kitudja meddig tart. Már több, mint 2 éve élek A szigeten, most egész pontosan Észak-Londonban lakok, majdnem hajszálpontosan 8 mérföldre Camden Towntól.

A hostcsaládom A jó, a rossz és a furcsa :P Zűrös kölykökkel van dolgom, de legalább az anyuka jófej. Ő egyébként tanár, de nem Rossz tanár.

2011-et is úgy Elfújta a szél, hogy mire feleszmélek, már 2012 lesz. Mint ahogy már említettem, a Nyári vakáció előtt váltottam, és a fővárosba tettem át a székhelyem. Londonban Az élet mindig drága, úgyhogy kevés pénzből nem lehet Féktelenül inni a Koktélokat. Odaát, a csatorna másik oldalán is tettünk egy látogatást ebben az évben a Halálos iramban száguldó Eurostarral, amikor is A francia kapcsolatnak hála üdvözletünket küldtük mindenkinek Párizsból, szeretettel. J

Az au-pairek szeme előtt a Hosszú hétvége lebeg :D Néha az én interpretálásomban is beindul a Buliszerviz. Nem sokkal Alkonyat után indulunk útnak, és Alkonyattól pirkadatig elengedjük magunkat, amelynek egyenes következménye (lehet) a másnapi Macskajaj. :P

Ez A negyedik hónapom Londonban, holnap megyek haza Karácsonyi vakációra, úgyhogy Holnapután már a saját ágyamban fogok ébredni. Holnap tehát eljön Az ítélet napja. A Holiday-em 2,5 hetes lesz, már alig várom! Eredetileg 2 nappal kevesebb lett volna a szünetem, de Ilyen az élet! Egyszer fenn, egyszer lenn!

2 megjegyzés:

  1. Szia Tamas,

    szuper ez a bejegyzes.Nagyon jot nevettem rajta,ilyen tomoren,humorosan osszefoglalni egy evet,nem semmi!!!!
    Nagyon tetszett!Koszonom az elmenyt!
    Jo utat kivanok hazafele es kellemes Unnepeket szeretteid koreben,
    szeretettel,
    Eniko

    VálaszTörlés
  2. Enikő: na, ezért már megérte megírni :) Jó volt amúgy kiválogatni a filmeket is a bejegyzésbe :D és megírni is :D Mint ahogy a legújabb bejegyzésben olvasható, sikeresen megérkeztem, úgyhogy mostantól a pihenésé a főszerep :)

    VálaszTörlés