2012. március 28., szerda

Nagyszerű idő :)


Néhány történés az elmúlt napokból. Hétfőre nem emlékszem. Keddre sem emlékszem. Szerdára sem. :D Természetesen csak viccelek, néhány foszlány még dereng, de már nem sokáig, így most kell leírnom ezeket, amíg még vissza tudok emlékezni rájuk. Hétfőn mi is volt?! Ez már tényleg alig jön vissza… Túl sok minden nem történhetett… Az biztos, hogy folytatódott a gyönyörű idő. Kedden Renivel találkoztam Barnetben, kb félúton mindkettőnknek. Még egyikünk sem volt ott, úgyhogy tökéletes helyválasztás volt! Nagyon jó kis városrész Barnet, nekem nagyon bejött, a The Spires nevezetű „bevásárló központ” is olyan hangulatos a helyenként nyitott részekkel, ahova ki lehet ülni enni, inni, kávézni, vagy csak megpihenni J Az utcák szűkek, mint egy igazi angol kisvárosban (mondom ezt úgy, hogy ez még bőven London része :D) Costából itókát vettünk (magyar kiszolgálótól), aztán élveztük a napot J A Boots-ban vettem egy új 3 csomagos füldugót, hogy azért majd tudjunk aludni jövőhéten, merthát a fiúk nem igazán fognak menni az apjukhoz.

Egyébként tegnap volt a kicsi fiúnak a születésnapja, így már előző nap be volt sózva, és aznap is. Kapott néhány üdvözlőkártyát, valamint a nagybátyjáéktól, valamint az anyukájától közösen egy új biciklit, amit az egyik nagybátyjával ment el megvenni suli után, így tehát hazahoztak minket is kocsival előtte legalább J Majd miközben én csináltam a vacsit, és a nagybácsi szerelte össze a biciklit, hívta a kisfiút az apja… az én telefonomon, mert a vezetékesen senki sem válaszolt. És ismét elmondta, hogy nagyon sajnálja, hogy elrontotta a kiállítást, és kérdezte, hogy meddig van, illetve azt is mondta, hogy MIUTÁN MEGKAPJA A FIZETÉSÉT, VISSZAFIZETI AZT A NAPOT! Tegnap elfelejtettem mondani az anyukának, hogy hívta az apja a kisfiút, így csak ma mondtam el ezt is neki, és első reakciónk, „Majd hisszük, ha látjuk :P”. Az a biztos, ami már megtörtént… Úgyhogy igazándiból nem számítok arra a 30 (nagyon optimistán 60) fontra. Ha lesz, lesz, ha nem, nem, mit tudok tenni?!

Ma reggel az anyuka vitte a fiúkat suliba, mert sztrájkolt, így nem ment be dolgozni, legalább fel tudott készülni a holnapi interjújára, ami Wood Green-ben lesz, és a tanszékvezetői állásba jelentkezik, mert a jelenlegi iskolájában ő a helyettes. Délután viszont nekem kellett felszedni a fiúkat, mert fodrászhoz ment, és bőven 6 után ért haza, volt az 6.30 is, szerintem. A köztes időben Kensal Green felé vitt az utam, ugyanis Barbival találkoztam, aki múlt szombaton jött vissza, 3 hónap után talált egy normális családot magának. Úgyhogy vele beszélgettem, elmentünk a Queens Parkba, közben bevágtunk egy Tescós Meal Deal-t, és úgy elröppent ez a délelőtt, kora délután is, hogy már indulhattam is vissza East Finchleybe :/ Annyira jó idő volt egyébként ma is, hogy a buszokon a meleg úgy elnyomott, hogy nagyon jót aludtam :D

1,5 nap múlva ilyenkor pedig már Londonban lesz Balázs és Jani, már alig várom, hogy ideérjenek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése