2012. március 12., hétfő

O'Neills-party és bowling


Meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól telt ez a hétvége! J Pénteken este itthon pihentem, illetve kb egy órát este úgymond bébiszitteltem, mert az anyuka elugrott valahová, de ez szóra sem érdemes, mivel amúgy sem terveztem aznap menni sehova sem. Másnap aludtam, ameddig tudtam (=ameddig nem ébredtem fel az “ébresztőórára” :D, azaz a gyerekekre...), majd hát na, izé, lustálkodással ütöttem el az időt :P :D. Tudom, hasznosabban is el lehetett volna, de...

Este viszont mentem a Sohóban lévő O’Neills pubba, ahova szervezve volt egy ilyen au-pair-tali-buli. Voltunk is jópáran. Nem is tudtam, de egymástól külön, kb 3-4 csoport beszélte meg a találkát a Piccadilly Circus-re, a jól bevált Lillywhites-sarokra :D, úgyhogy voltak nagy meglepődések, hogy “Te is itt?!” :D Majd szépen lassan elszivárogtunk a pubhoz. Erről érdemes tudni, hogy 3 szintes, a 2.-on este 10-ig játszik egy zenekar, amit – a nyitott térnek köszönhetően – a földszintről is jól lehet hallani, majd 10 után a felső szinten játszik egy másik zenekar. Aztán miután befejezik az élő zenélést, klubzenéket kezdenek el játszani. Húúú, én nagyon jól éreztem magam!

Igaz, egy kis árnyékot vetett az estére, hogy előbb Nóri, majd Hilkka (finn lány) is elájult :S :/ Nóri a metrón, de szerencsére nem volt egyedül, így felsegítette a családjának a szomszédja, majd a Piccadilly-n, a szobornál leült, aztán odamentem hozzá. Nem volt jól szegény, valószínűleg túl sokat evett, ami megártott, így nem is jött el később az O’Neills-be, hanem feltettük egy buszra. Sajnálom, hogy megint rosszul lett, és nem tudott jönni :/ Majd miután Melindával és Annával visszamentünk, elkezdődött a buli! Olyan 1 körül lett rosszul Hilkka, pont Matt és én voltunk mellette, egy kicsit megbicsaklott, még szerencse, hogy ott voltunk, így megfogtuk, majd Matt leültette, és aztán ott ájult el. Nem sokkal később Álex haza is kísérte… :/ Ez egy ilyen este volt sajnos L Aztán lassan mindenki elkezdett hazaszállingózni, én Monikával és Carmennel maradtam zárásig :D Jó volt! ;)

Természetesen nem úsztam meg leborítás nélkül az estét, ugyanis mikor mentem ki, hogy telefonáljak egyet, és fogtam a borospoharat, valaki pont úgy lökött meg, hogy a nyakamnál, ahogy ki van gombolva az ing, beömlött a bor!!!, majd teljesen le a nadrágig, még szerencse, hogy be volt gyűrve az ing a nadrágba, és egy kicsit löbbös volt, vagy hogy mondják :D, így a nadrágot nem érte el az anyag :P. Jelzem: vörösbor volt világos ruhán :D Aztán az este folyamán még az egész bal kezem kapott egy „friss” tusolást, majd a lábam mellett sikerült valakinek egy egész pohár italt elejtenie, ami beborította a cipőmet és a nadrágom is kapott belőle :P :D Éppen ezért, tanulva az előző esetből, miután egyből hazaértem, beáztattam a ruháimat, hogy még véletlenül se maradjanak benne foltok, mert az ciki lett volna. Nem is maradtak egyébként.

Vasárnap két fontos napirendi pont volt: Juve-meccs 2-től, majd bowlingozás 5.30-tól. A Juve-meccs nem a legjobb eredménnyel zárult (döntetlen), a bowling viszont jó volt, én nagyon élveztem (főleg, mert a másodikban nyertem, igaz csak holtversenyben, de legalább első lettem :D :P). 7-en lettünk a végére, és szerintem nagyon jól szórakoztunk. 5.50 font/fő/játék volt a tarifa, amit sokan drágának találtak..., ezért lettünk csak 7-en. De mindegy is. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pálya nem volt a legjobb, és akkor még nagyon szofisztikáltan fogalmaztam. 2 játékot játszottunk, és ez 2,5 !!!! óráig tartott. Meg is döbbentem, hogy 8 óra is elmúlt, mikor távoztunk :D :P És mivel szépen megéheztünk a bowlingozás közben, beültünk az egyik közeli étterembe enni. A választásunk a ChimiChanga-ra esett, ami egy mexikói étterem. Én egy jó kis mexikói paellát ettem, nagyon finom volt, mellé pedig egy Pina Colada koktélt fogyasztottam. Nem volt benne túl sok alkohol, szinte semmi, úgyhogy nem ez volt életem legjobb koktéla, az biztos :D :P
 Monikával ropjuk :D
 Carmen beszerzett egy Szt. Patrik Napos sapit :P
 Az erős 5. helyen futottam be 105 ponttal :P
 Trick-shot I.
 A csapat egyik része
 Trick-shot II.
 És a győzedelmes második játék :D :P
A paellám és a koktélom fele
Miután olyan 10 előtt hazaértem, megbeszéltük az anyukával a hetet, ami elég hektikus lesz, mivel a sulijában egy hét múlva lesznek vizsgák, így a héten sokat kell majd bennmaradnia. Ez ugye több munkát, viszont így több pénzt is jelent. Még egy jó hír jutott erre a hétre, ugyanis szombaton az apjuk végre elviszi a fiúkat, ha nem is az egész hétvégére, de legalább egy napra… Így legalább a szombaton szabad lesz, amit vagy Hockney- vagy Picasso-kiállítás megtekintéssel fogok valószínűleg tölteni, ha már az anyuka barátjának és testvérének vannak tagsági kártyái :P :D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése