2012. március 22., csütörtök

Új, új, új


Azt az előző bejegyzésből ki is felejtettem, hogy a Madame Tussauds végén még volt egy Marvel Szuperhősös 4D mozi! Hááááát, ez fantasztikusan jó volt! Utána még Camdenbe elmentünk, aztán megebédeltünk, majd nekem jött a szokásos school run, kaja, bedtime. A jól megszokott kerékvágásban ment minden, igaz, egy Juve-meccsel megfűszerezve :D :P

Tegnap pedig végre megérkezett az új Rubik-kockám!!! J Sokkal jobb, mint az előző, ezt lehet tekerni, csűrni, csavarni, nyomni, húzni, nem esik szét, nem úgy, mint a másik… Az előző egy light-Rubik-kocka volt, hogyha lehet egyáltalán ilyet mondani, mert kisebb és könnyebb is volt, mint a normális. Ez pedig A normális :D Íme a különbség a kettő között ma:
Természetesen azóta már jónéhányszor kiraktam a kockát, de az elején még nagyon nem ment, nem igazán emlékeztem a lépésekre, pedig vasárnap megmutatta őket Nóri, csakhát azóta 3 nap eltelt gyakorlás nélkül… Úgyhogy tegnap délután, miután megjött a kocka, állandóan őt zaklattam, amikor megakadtam :D, márpedig jópárszor megakadtam, de mostmár megy a kirakás, akár már 3 perc alatt is. Tudom, hogy ez marha messze van a 6 mp-től, ami alatt a profik már ki tudják rakni, de hát most ez van, ezt kell szeretni :P :D

Tegnap estétől megvan az új takarítónk, aki nem más, mint Reni, egy magyar au-pair-lány. Jelenleg még Bushey-ban lakik, de vasárnap költözik az új családjához, Borehamwood-ba. Este eljött, és találkozott az anyukával, aki elmondta, hogy nagyjából mit kellene csinálni, meg ilyenek, aztán beszélgettünk még egy kicsit, majd ő indult is haza. Beszélgetés közben töltögetett valami papírt az anyuka, és kiderült, hogy a szombati születésnapi bulira (a nagyfiúé lesz) kellett kitölteni néhány papírt a foglalás miatt. Megkérdeztek engem is, hogy szeretnék-e menni, és gyakorlatilag ez már akkor eldőlt, hogy igen, amikor kiderült, hogy miről is van szó. :D De akkor még azt mondtam, hogy nem biztos, az anyuka is mondta, hogy gondoljam meg, de én már tudtam, hogy 100%, hogy megyek. És hogy hova megyünk és mit csinálunk szombaton a fiú szülinapi partyján? Hát… majd megtudjátok a hétvégét taglaló bejegyzésemből :D ;)

Ma reggel, egyből suli után a középső fiúnak volt egy előadása a suliban az ókori görögökről, ugyanis 2-3 hete voltak az osztállyal a British Museumban, ahol az ókori görög szekciót nézték meg, és ezért is adtak elő egy görögös darabot. Ügyesek voltak. J Egyébként ma is szép napunk volt(/van), már hétfő óta, és ki fog tartani hétvégéig is! J Az anyuka mostanában egészen időben jön haza, mivel most hétfőn elkezdődtek a vizsgák, és nem maradhatnak utána sokáig a suliban (na, azért tegnap sikerült :P).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése