2012. november 6., kedd

A házkeresés új fázisba lép


Gondoltam írok egy kicsit a költözésről, ugyanis voltak fejlemények a múlt hétvégén, illetve tegnap este is, amik azért eléggé fontosak nekünk.

December 15-e, ami valójában január 15-e. Az első a hivatalos, a második a nem hivatalos dátum, amikorra el ki kell költöznünk a jelenlegi házból. Eddig ugye nem tudtuk, hogy kb mégis mikorra kell, hogy találjunk egy másik házat, de így legalább már van egy dátum a szemünk előtt, amikorra biztosan kell, hogy legyen egy új ház. Úgyhogy azóta az anyuka komolyan nézelődik, tegnap is volt vacsoraidőben házat nézni, ma is megy legalább kettőt megnézni.

Van néhány kritérium, amik fontosak az új lakhely szempontjából: közlekedésileg lehetőleg legyen metró közelében, vagy legalább olyan jó csatlakozás legyen metróhoz, mint a mostani helyen; legalább 3 hálószobás legyen; busszal vagy metróval megközelíthető legyen a két kisebb fiú sulija; lehetőleg legyen garázs; és ne legyen túl drága. Ezen kritériumok mentén keresget az anyuka, igazándiból a Finchley Central és Arnos Grove közötti területen, de egyelőre nincs olyan, amire azt mondanánk, hogy akár már most azonnal beköltözünk. De remélhetőleg hamarosan lesz.

A terv az, hogy már decemberben átköltözünk, nagyjából december 20-a körül, tehát amikor nagyjából vége van a sulinak mindenki számára, így lenne az anyukának ideje berendezkedni karácsony tájékán, illetve nyugalomban tölthetné az ünnepeket a műtétje után (mert december 25-én lesz neki egy, sajnos csak akkorra volt időpont, vagy újévre...), mivel se a gyerekek, se a barátja, se én nem leszünk itt a karácsonyi szünet alatt. Úgyhogy elképzelhető az a forgatókönyv is, hogy még ebből a házból indulok el haza, viszont vissza már egy másikba jövök! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése