2012. november 26., hétfő

Irigy Hónaljmirigy-koncert és az aláírt szerződés


Ahogy írtam pénteken, szombaton megtörtént a szerződés aláírása, így biztossá vált, hogy az Arnos Grove metróállomás közelében lévő házba költözünk. A céldátum december 7-e, remélhetőleg valóban sikerül akkor.

Judittal szombaton elmentünk karácsonyi ajándékok után nézelődni, de igazándiból nem nagyon jártunk sikerrel, vagyis mondhatni egyáltalán nem, mivel csak én vettem magamnak egy új fülhallgatót, mert a régiből az egyik nem adott ki hangot magából, úgy meg egy kicsit érdekes hallgatni a zenét. A terv az volt, hogy szétnézünk a központban néhány boltban, aztán elmegyünk Kensington-ba, esetleg a Harrod’s-ba is benézünk, majd megnézzük az Oxford Street-en a karácsonyi fényeket. Hát ebből – a rossz időre való tekintettel – annyi valósult meg, hogy benéztünk két boltba a Tottenham Court Road-on, majd Kensingtonban is néhányba, aztán indultunk is haza, mert bébiszittelni kellett volna, mivel az anyuka és a barátja aznap este akartak menni moziba a Skyfall-ra. Haza is értünk nagyjából 6-ra, ők elmentek aláírni a szerződést, majd mentek moziba, viszont ott minden jegyet eladtak, így végül nem tudtak menni. Majd valamikor a héten mennek, hogyha úgy alakul.

Tegnap itthon pihentünk, karácsonyi ajándékot csináltunk gépen, majd este mentünk az Irigy Hónaljmirigy-koncertre Clapham-be. Én nagyon jól szórakoztam a koncerten és finom kajákat is ettünk, na meg persze sütiket is. Az egyik legjobb koncert volt ez az idei évben!
Koncert közben írt az anyuka, hogy a nagyfiú elárasztotta a fürdőszobát, így az alatta lévő konyhában ne nagyon használjuk a villanyt, a tűzhelyet és a páraelszívót, mert nem lenne túl biztonságos. Szóval arra értem haza éjfél előtt, hogy egy csomó tál, edény és vödör kirakva, hogy felgyűjtsék a lecsöpögő vizet... Innen is szeretnék gratulálni a nagy fiúnak a „fantasztikus” manőverért... -.-

Ma egyébként nem érezte jól magát reggel, így nem is ment suliba, egész nap a PlayStation-t nyüstöli. Ma délután jön egy költöztető cég alkalmazottja, hogy felmérje, mennyi cuccot kell elvinniük és erre adjon egy árajánlatot. Mivel minden cucc, kivéve a konyhából egy-kettő az anyukáé, így nem kevés pakolnivaló lesz.
És itt a majdnem elfelejtett kép Kiss Ádámmal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése