2012. november 15., csütörtök

Bizonytalanság


Szóval hol is hagytam abba az előző bejegyzést? Ja, igen, a házkérdésnél... Ahogy akkor írtam, szerdára volt várható valamiféle fejlemény. Lett is.

Délután, olyan 4-4.30 között, hívott az anyuka, hogy este találkozni fog az Arnos Grove-nál lévő ház tulajdonosával, mert egész nap többször is hívta, és mindig azt hajtogatta, hogy még nem ismer minket, nem ismer minket, és ezért akartak találkozni. Gyanús volt. Előtte 7-re még mentek egy másik házat megnézni, ami szintén azon az utcán volt, de erről később nem is beszéltünk. Szóval megtörtént a találkozó, és az anyuka és a barátja elmondása alapján nagyon furcsa egy fazonnal volt dolguk. Korábban, amikor megnéztük a házat, arról beszélt az ügynök, hogy a tulaj családokat preferál, hogy hosszabb távra biztosítva legyen a ház kiadása. Erre tegnap meg már arról beszélt, hogy lenne 3 munkás, akik kifizetnék azt az árat, ami megvan adva. Erre mondta az anyuka barátja, hogy akkor adja ki nekik! Szóval nagyon furcsa volt a csávó, és jelenlegi állás szerint nem valószínű, hogy oda költözünk. De hát ki tudja...

Szóval a tegnapi nap legfontosabb történése ez volt, hogy még mindig nem tudjuk, hogy hova költözünk. Még mindig nem lehet kizárni, hogy ide költözünk, de egyre kevesebb az esélye. Majd az idő eldönti. Úgyhogy tovább folyik a keresés.

Ma a kicsi állítólag beteg volt reggel, azt mondta, fáj a hasa, fáj a feje, de kb miután kimondta, hogy fáj a hasa, azután egyből ment is enni... Szóval nem volt annyira beteg, de mivel reggel az anyja azt mondta, hogy itthon maradhat, így én bármit mondhattam, nem jött velünk suliba. Szóval itthon maradt. De így legalább a playdate-je is törölve lett mára, így nem jön át a kis barátja :D :P.

Jelenleg így állunk. Elég változékony az idő, tegnap kellemes 12-14 fok volt, még a nap is kisütött – igaz, most is süt egy kicsit -, ma viszont sokkal hidegebb, és ködös lett. Jobb lett volna itthon maradni, de hát ha menni kell, akkor menni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése