2012. november 1., csütörtök

Búcsúbuli, szülinapi buli, esküvő, bankszámla, dumaszínház-jegyek


Ma már mindenképpen kell írnom, vagy nem kaptok bejegyzést jövő hétig. Úgyhogy csak rászánom magam egy kis összegzésre az elmúlt hétről. Kezdjünk is neki!

Pénteken ugye mentünk Anita búcsúbulijára a Piccadilly Institute-ba. Golders Green Stationnél találkoztam Judittal, majd innen mentünk tovább. Elég nagy társaság gyűlt össze, aminek több mint a felét nem is ismertem! Azért ez nagy szám, bár mostanában nem igazán kerestem új emberek társaságát, valljuk be... Illetve ez azért is lehetett (vagyis inkább volt), mert augusztus végén, szeptember elején jön ki mindig az „új au-pair-osztály”, és ugye most október vége volt, szóval ez volt az ok, hogy alig ismertem valakit. Jó kis buli volt, bár a végére egy kicsit elfáradtunk, de megvártuk a zárást. 5 körülre értünk haza.

Másnap nem igazán sikerült túl sokáig aludni „hála” -.- a fiúknak, illetve a vendég minimum 2 gyereknek. Ugyanis mivel hétfőn volt az esküvő, arra kellett sütni-főzni, és hát erre nálunk került sor. Az anyuka legjobb barátnője plusz még egy nőci sütött-főzött itt, és hozták is magukkal az 1-1 gyereküket, szóval volt hangzavar bőséggel. Este Zita szülinapjára mentünk be a városba, de hát elég fáradtak voltunk, úgyhogy megbeszéltük, nem leszünk annyira sokáig. Az O’Neills-be mentünk, találkoztunk Barbival, majd később Csabával is, és ott nyomtuk a partit. Meg kell mondjam, összességében jobb zenék voltak szombaton, mint pénteken az Institute-ban. Mindkét helyen jól éreztük magunkat. J

Vasárnap folytatódott a sütés-főzés (=nem sok alvás). Délután elmentünk a magyar boltba, hogy hátha lesz valami péksüti, bár mint ez utóbb kiderült, halva született ötlet volt, mert vasárnap volt... Na mindegy, legalább vettünk májkrémet :P :D

Hétfőn pedig sor került az esküvőre. Én délelőtt itthon voltam a fiúkkal, le kellett fürödniük, valamint fel kellett öltözniük, amíg délután haza nem értek az anyukáék a valódi esküvőről. Mert természetesen a fiúkat nem hívták meg az esküvőre, mert biztos lett volna valami baj vagy veszekedés -.- Mondjuk 10 percet együtt a kocsiban nem bírtak ki, mikor mentünk az esküvő utáni fogadásra. Volt minden, mint a búcsúban: rengeteg pezsgő, sütik, kaják. Úgyhogy fogyasztottunk mi is, Olgival :D. Elég laza arcok voltak a meghívottak között. Nem csak sima cigit szívtak, legyen elég ennyi :P :D. Én olyan 8 körül jöttem haza a fiúkkal, mert már eléggé nyűgösek voltak, sőt, a kicsi valahogyan olyan sikeresen beverte a fejét, hogy még vérzett is :S :P. Nézzük a jó oldalát: legalább lenyugodtak, nem kiabáltak ezt követően, minden szépen csendben zajlott a hazajöveteltől számítva :D. Azóta se volt semmi gond a feje miatt (mármint a szerzett sérülés miatt, mert ugye az eszét természetesen elveszti ugyanúgy azóta is :P :D), úgyhogy ezzel nincs gond. Nagyon teleettem magam, alig bírtam a hasamon feküdni.

Kedden délelőttre megbeszéltük Judittal, hogy elmegyünk a Lloyds-ba neki is nyitni egy normális bankszámlát, amivel tud neten fizetni, bárhonnan pénzt felvenni, bárhol fizetni, mivel eddig csak egy Cash számlája volt, amivel az adott bankban tudott csak pénzt kivenni és betenni. Szóval irány a golders green-i Lloyds. Egy kisebb malőrt leszámítva nagyon simán ment a számlanyitás, az ügyintéző is nagyon jópofa, vicces és segítőkész volt, próbálta oldalni a feszültséget J. Sikerült neki ;). 7-10 nap múlva kész is lesz a számla. Pipa.

Délután itthon voltam a kicsivel és a naggyal, mert az anyukának be kellett mennie dolgozni a suliba, és vitte magával a középsőt. Mindenki elvolt, mint a befőtt, úgyhogy csak vacsit kellett csinálnom, de az sem volt egy nagy művészet. Szerdán elment Dumaszínház-jegy-vadászatra. Eddig, amikor vettem, mindig Camdenben a magyar tetoválószalonból vettem, azonban most mikor odamentem, azt sem tudták, hogy lesz Dumaszínház, ami ahhoz képest, hogy november 18-án lesz, és ők is meg vannak hirdetve, mint jegyértékesítők, egy pöttyet érdekes... Úgyhogy mehettem a következő helyre, ami a turnpike lane-i magyar bolt volt. Szerencsére itt már sikerrel jártam, úgyhogy megvan a Judit, a Zita és az én jegyem a november 18-ai Kiss Ádám, Csenki Attila és Mogács Dániel-féle Dumaszínházra! J Egyébként tegnap nem dolgoztam, mert a két kisebbet a nagybácsi vitte el moziba, majd boltba, aztán itt is volt velük a nap hátralévő részében. Én lélekben már a hétvégére készültem, majd este nagy szenvedések árán sikerült beszélni a családommal (hogy lehet az, hogy minden egyes program (skype, viber, gmail, msn) egy kalap fos?!), majd végigizgultam egy Juve-győzelmet.

És már csak egyet kell aludni, hogy végre elhúzzunk egy kicsit a gyerekzaj elől! Már nagyon hiányzik, meg kell, hogy mondjam! Mármint a nyugalom :D. Úgyhogy ma pakolgatok, készülgetek, Judit majd este jön át, úgyhogy reggel innen megyünk. Most éppen egyedül vagyok a fiúkkal, mert az anyukának időpontja volt az orvoshoz, de csak ennyit kell ma velük lennem. Utána pihi. Szép hétvégét mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése