2012. november 23., péntek

Költözünk!


Igen, megvan a ház, ahova költözünk, várhatóan az elkövetkezendő hetekben valamikor, reálisan december 3. hétvégéjén. És hogy hova költözünk?

Hát Arnos Grove közelébe, abba a házba, amiről már meséltem itt. Tudjátok, aminek a hátsókertjében van egy stúdiórész, ahol majd az anyuka barátja tud dolgozni, tudja csinálni a saját munkáját, szobrait. Most néhány perce utalta át az anyuka az első kéthavi bérleti díjat, és úgy volt, hogy ma este alá is írják a szerződést, azonban a tulaj nem vitte magával, így holnapra marad ez a művelet. A ház maga nagyon jó, sokkal újabb, mint a mostani, ahol lakunk, az ablakok és ajtók is jobbak, vagyis röviden a szigetelés sokkal jobb, plusz ugye van az anyuka barátjának a stúdió-rész. A legnagyobb negatívum, hogy így messzebb leszek Judittól... de remélhetőleg nem túl sokáig. Így érdekes lesz, de nem megoldhatatlan, hogy hétközben is találkozzunk.

Ez a hét munka szempontjából elég laza volt, a nagybácsi egyszer ittaludt, illetve ma is ittalszik, szóval azért bőven besegített, illetve az anyuka sem maradt sokáig általában munkában, úgyhogy esténként nem is nagyon kellettem. Csak tegnap este, mert a testvérével ment találkozni, de semmi extra.

Mostanában eléggé fáradt vagyok hétközben (és sajnos hétvégén is :S), de mondjuk annyira hamar nem is szoktam lefeküdni, az az igazság. Viszont mostanában hétvégén sem tudom rendesen kipihenni magam, nem tudom, miért, de nem alszom annyira jól (na jó, azért többször is a fiúk miatt -.-). Ma próbáltam visszafeküdni napközben, hogy ne legyek már megint hétvégén hulla, de hát mire sikerült volna visszaaludni, pont jött egy csomagkiszállítás, úgyhogy sikeresen fel is ébresztett :P. Megmondom őszintén, hogy alig várom már, hogy menjek haza! Olyan jó lesz nyugodtan pihenni, aludni, tudva, hogy senki nem lesz, aki reggel 7-8 között üvölteni, kiabálni fog! Húúú, most nagyon várom már tényleg, hogy legyen december 19-e.

Egyébiránt, ha már így szóbahoztam a karácsonyi hazamenetelemet, el kell mondanom, hogy már majdnem mindenkinek megvan a karácsonyi ajándéka, akinek még nem vettem meg, azoknak is (nagyjából) tudom, hogy mit szeretnék adni, úgyhogy már csak a beszerzés és elkészítés van hátra. Most elég ésszerűen csináltam, hogy nem hagytam az utolsó 1-2 hétre az ajándékkeresést, hanem tényleg, amikor megláttam valami érdekeset, meg is vettem rögtön, vagy a következő napokban. És így ugye nem egyszerre kellett elköltenem egy vagon pénzt, hanem apránként vettem meg a meglepiket.

26 nap múlva megyek haza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése