2011. november 23., szerda

Könnyű kaja, könnyű napok, könnyű megázás és könnyed zene


Mielőtt tegnap reggel elindultunk a suliba, a fiúk még lecsekkolták, hogy milyen időjárás várható aznapra, és egy kis esőt írt az előrejelző program. Oké. Jelzem, esett is. Délután. Pont, amikor két buszmegálló között jártunk a fiúkkal, jeeee! :D Olyan jó, szaporán jött, szóval szépen megáztunk, mert ugye Angliában minek legyen az embernél esernyő?! :P :D Amúgy nem tartott 10-15 percnél tovább az eső, de mi „szerencsések” voltunk, hogy mi kaptunk az áldásból…

Tegnap este könnyed vacsi volt, azaz nem kellett megszakítanom magam, mivel az Iceland-ből vett halat és sültkrumplit tettem be a sütőbe, úgyhogy csak várni kellett, hogy megsüljenek. Vártam. És vártam. És mindig vártam. A sültkrumpli nagyon nem akart megsülni… A csomagoláson írt 18 perc helyett kb 45 percig volt a sütőben, de akkor is már csak azért vettem ki, mert már bőven ennünk kelett volna addigra, úgy, hogy nem volt még tökéletes akkor sem. Mindegy, megettük a nagyját.

Még tegnap este kiderült, hogy kit fogunk látni csütörtökön (azaz holnap) este az ATP World Tour Finals keretén belül az O2 Arénában, North Greenwich-ben 18.15-től. Először egy párosmérkőzés lesz [Llodra, Zimonjic] vs. [Mirnyi, Nestor], majd jön a „főmeccs”, a Nadal vs. Tsonga. Úgyhogy sajnos nem fogom látni élőben játszani Federert, de legalább Nadalt igen! J Már alig várjuk, hogy ott legyünk!!!

A mai nap a lefektetésig egész jó volt. Reggel minden különösebb gond nélkül eljutottunk a suliba (meglepő is volt), aztán egy kicsit itthon voltam, majd elmentem Camden Town-ba, szétnéztem egy kicsit ajándékügyben karácsonyra. Van már egy-két ötletem, hogy kinek mit „hoz a Jézuska”, de még vannak fehér foltok a palettán. A Camdenbe vezető úton olyan jót aludtam a buszon, kész csoda, hogy felébredtem pont mielőtt le kellett szállnom. Valószínűleg az is belejátszott az elalvásomba, hogy annyira nyomják a fűtést már most a buszokon, mintha legalább Szibériában lennénk… -.- Pedig még nincs is hideg, nem úgy mint otthon!

Ma este se erőltettem meg magam vacsikészítés szempontjából, mivel tegnap az anyukának nem volt ereje megcsinálni a curryt, én meg nem tudom, hogy mit és hogyan kell elkészíteni, így maradt a pizza :P

Most még nézek egy kis Showder Klubot, The Amazing Race-t vagy How I met your mother-t, aztán alvás, mert nem kéne nagyon fáradtan menni a teniszre!

Egyébként most hétfőn jött ki mind a Nickelback, mind a Daughtry új albuma (kedvenc együtteseim). Ma itthon kb egész nap Daughtry-t hallgattam, egyszerűen fenomenális, csak úgy belemászik az ember agyába, és nem tágít! Íme az egyik kedvencem az új albumról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése