2012. január 17., kedd

Igen is, meg nem is


Még mielőtt belekezdek a legújabb történeteimbe, egy szolgálati közlemény, hátha valaki most kapcsolódik bele a blogom olvasásába: valamikor 2011 áprilisában (a pontos dátumra nem emlékszem) volt egy beszélgetésem az akkori hostapukámmal, aki megtalálta a blogomat, amiben addig a napig nevesítettem a hostcsaládom tagjait. Azóta nem teszem, viszont az egyik kérése az volt, hogy visszamenőlegesen is vegyem ki a neveket, képeket, úgyhogy ha valahol értelmetlenül hangzik a szöveg, márpedig biztos vannak ilyen bejegyzések, mert nem olvastam át, akkor az azért van, mert Wordben egyszerűen keresés-beillesztés kombóval dolgoztam J És nem azért, mert ennyire hülye lennék a magyar helyesíráshoz. J

A rövidke kitérő után térjünk is rá a napi eseményekre.

A terv az volt, hogy reggel ledobom a fiúkat a suliban, onnan egyből megyek a Piccadilly Circus-ön lévő Lillywhites nevű, 6 emeletes sportboltba, ahol futócipőt nézek. Minden jól is ment, annyira, hogy már hamarabb leszálltam a metróról, mert amúgy még nagyon sokat kellett volna várnom a 10 órási nyitásig :P A futócipők a 6. emeleten vannak, úgyhogy nem adják könnyen őket :P, aki venni akar, annak már a vételhez is nagyon jó formában kell lennie :D Meg is találtam a tökéletes cipőt, csak éppenséggel az volt a bibi, hogy nem volt a méretemben. 10,5-es volt a legkisebb, és nekem 9,5-es lett volna a tökéletes. Úgyhogy mentem az Oxford Street-en lévő Sportsdirect-be, de ott meg egyáltalán nem volt ilyen cipő, úgyhogy hazafelé vettem az irányt a Tottenham Court Road-ról.

De útközben arra gondoltam, hogyha már úgyis Camdenben vagyok, akkor beugrok a Nemesis Tattoo-ba, és megveszem a jegyemet a február 26-i Dumaszínházra (Hadházi és Litkai jönnek), és egyúttal benézek a camdeni Sportsdirectbe is :D Be is néztem, de ott sem találtam ugyanazt a cipőt, úgyhogy mentem a jegyért. Vagyis a helyes kifejezés a „mentem volna” lenne, mivel nem volt még nyitva! Pedig 11-kor nyitnak, és 11.27-kor értem oda. Na mindegy. Úgyhogy metróra pattantam, és jöttem haza.

És láss csodát, egy Royal Mail-es lap fogadott, miszerint 10.45-kor megpróbáltak nekem kiszállítani egy csomagot, azonban mivel nem volt itthon senki, és a csomag is túl nagy volt, így nem tudták itthagyni :P Most estig én teljesen abban a meggyőződésben voltam, hogy ez a fényképezőgép lesz, amit az eBay-ről rendeltem, de miközben az e-mail-jeimet néztem át, rábukkantam, hogy ez bizony más lesz. Holnap megyek átvenni, majd akkor meglátjátok ;)

Napközben még megrendtelm a cipőt is, netről. Igaz, nem volt pont a méretemben, 9,5-esben, mert 10-es volt a legkisebb, de az a fél méret csak nem lesz annyival nagyobb :P :D Mert most másikat nem akartam már keresgetni… Úgyhogy a héten még az is várható, csütörtökön vagy pénteken. A fényképező pedig holnap vagy holnapután, szóval holnaptól napközben sem megyek sehová, míg meg nem jönnek a csomagok! J

Rántott husit csináltam vacsira, csirkemellből, úgyhogy végre valami a középső fiúnak is ízlett :P
Azóta pedig izzanak a vonalak az éterben :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése