2011. július 12., kedd

Hazaindult az első fecske...

Mivel a statisztikából úgy látom, hogy van igény az írásaimra :P, ezért ma is rittyentek egy rövidke bejegyzést nektek J

Jelentem, befejeztem a kerítésfestést. :P Erre válaszul most délután mondta az apuka, hogy pályát tévesztettem (mert elég jó lett a végeredmény, csak nem mondom a saját munkámra, hogy k.rva jó, de amúgy az lett :D:D). Hát igen, meglátszik, hogy ha az embernek festő az apukája, és az elmúlt néhány nyáron be-besegített neki alkalomadtán. Ekkor nemcsak a kosz és a festék ragad az emberre, hanem valamiféle tudás. Mostmár bátran kijelenthetem Apa, hogy tudok annyit, hogy majd a jövőbeli lakásomat kifessem! Mivel mindig ezt mondtad, hogy ha már annyit megtanulunk tesómmal, hogy a saját lakásunkat majd kifessük, akkor már megérte, hogy mentünk veled dolgozgatni.

Igaz, 8.50-tól 13.10-ig alig-alig álltam meg, mert ma mindenképpen be akartam fejezni a kerítést (már csak néhány ilyen rönk van hátra, illetve lehet hogy még majd lefestek más kerítéseket is, de ez még a jövő zenéje), viszont 14.30-ra mentem a Coach Stationre, hogy elbúcsúzzak Maggie-től, aki ma utazik (még ebben a pillanatban is) haza Bulgáriába. Úgyhogy festés után gyors zuhany (a már-már „tradicionális” saját magamat megvágom borotválkozás közben), kaja, majd bicajjal irány.

Ott csatlakozott hozzánk még Sophie is, majd egy kávé mellett nevetve eltelt az idő az indulásig. Az első fecske (a bristoli csapatunkból) elhagyta a várost… Nemsokára sokan követik… :/

Ezután én Poundlandeztem, majd megvettem a jegyeket szombatra, a Harry Potterre, hogy biztosan legyenek, bár így este 7 óra után negyedóránként !!! lesznek vetítések, tehát egyszerre vagy 5 teremben biztos, hogy adni fogják a filmet. Mi durva bevétele lesz így már az első hétvégén is. Már nagyon várjuk!!! J

Még mielőtt hazaindultam, beugrottam a teszkóba is, majd a mai bicajozásom második felét is letudtam. Nem voltak itthon a többiek, én szépen lassan összehajtogattam a ruhákat, majd behuppantam a laptop elé.

A vacsorában most alig kellett valamit segítenem, így lejöttem a szobámba, és elkezdtem pakolgatni, vagyis szortírozni a papírokat, tehát hogy mi kell, mit akarok meghagyni, mit hagyok itt (ilyen térképek, szórólapok, stb.), úgyhogy mostmár ez is letudva. Ennyivel is beljebb vagyok, legalább nem szombaton kell majd ezzel is szórakoznom, amikor összepakolom a ruhámat. Előrelátó vagyok, mi? ;)

Holnap Annikával találkozok napközben, mivel ő pedig szombaton utazik haza, Németországba, így vele máskor már nem nagyon lenne lehetőség összefutni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése