2011. április 10., vasárnap

Hanky Panky

Minden rendben van itt, Bristol Cityben :) Minden oké, az időjárás, mi is, a ház is (mivel üres :P :D), a hangulat is, úgyhogy gond egy szál se :)

Tegnap egy kis városnézés volt a programban - a Forma 1 időmérő után :P. Első utunk a Clifton Suspension Bridge-hez vezetett, ahol oda- meg vissza megjártuk a hidat, csináltunk trillió képet, illetve még a "hegyen" található kis toronyházba is be- és felmentünk, ahol megcsodáltuk a Camera Obscurát, ami ilyen kukkolós panorámakamerának felel meg :D, mivel a toronyház körül lévő területet tudtuk megfigyelni úgy, hogy mozgattuk a kamerát egy rúddal :) Érdekes volt. A kilátás egyszerűen nagyszerű volt.


Majd a városközpontba vezetett az utunk, ahol összefutottunk Maggie-vel és Mariával, majd a Cabot Circusben először a legfontosabb dolgot kerestük fel (eü-i szünet :P), majd szétnéztünk ott, onnan a The Mall-ba mentünk, végül a The Berkeley-ben vacsiztunk, ahol múlthéten is ettünk Maggie-vel és Anikával. Ismét jó volt a kaja, úgyhogy valszeg még visszatérek oda egyszer-kétszer.


Még a sötétedés előtt/alatt megmutattam a fiúknak a Harbourside-ot, a Millenium Teret, és mielőtt hazamentünk, még egy kis Sainsburys is belefért :P Fel kellett tankolni az esti parti előtt.

Este a Syndicate-be mentünk, ahol jó zenék voltak szinte végig, és nemcsak a legfrissebb slágerek voltak soron, hanem akár 10-15 éves (jó) zenéket is hallhattunk. Kera nem volt :D Jó kis parti volt, éjfél előtt még ingyen bementünk, és egész éjszaka minden ital £1.95-be került, úgyhogy egyáltalán nem volt vészes. Felnéztünk azért a 2-es terembe is, ahol ilyen hip-hop/rap zenék mentek, dehát az nem a mi világunk volt, az biztos :P

Olyan fél 4 körül hazaértünk, de a család még valszeg itthon volt, de reggelre természetesen már hűlt helyüket találtuk, úgyhogy már a nappaliba költöztünk :D, és ott néztük a Forma 1-et is, azóta pedig már vííizés is ment :P, egész jó a tenisz rajta :D Délután Anika és Maria eljöttek ide, hoztak is inni- és ennivalót :P, és azt tanácsoltam, hogy használjuk ki a jó időt, és menjünk el a közeli Canford Parkba. Előtte még a The co-operative-ban bevásároltunk, aztán kifeküdtünk/ültünk egy takaróra. Vittünk még labdát is, úgyhogy fociztunk is egy kicsit. Nagyon pöpec idő volt. Szerencsére még holnapra is ilyen várható Londonban is!!!


Most paprikáskrumpli lesz a vacsi, közben Takent nézünk házimozin, hogy adjunk az élvezeteknek!!! Holnap pedig irány London!!!

2 megjegyzés:

  1. Szia.Ma voltam Bristolba,nagyon imadni valo varos bar olyan nagyon sokat nem lattam belole.De a kepeid alapjan jo nehany fontos latnivalot sikerult beloni:)Jo volt ott lenni!

    VálaszTörlés
  2. Szia Emi,

    De legalább 10-én még szerencséd volt, mert az idő elég jó volt, úgyhogy lehetett adni az élvezeteknek :) Amúgy meg örülök, hogy segíthettem, ha mással nem, a képeimmel :) (Mondtam én, hogy jó itt lenni :P)

    VálaszTörlés