2011. április 1., péntek

Ebay rulez!

Hát most nagyon örülök, hogy van bankszámlám és ezzel együtt bankkártyám is már 1-2 hete!!! Mivel a barátaimmal Londonban majd felülünk a London Eye-ra és megyünk a Madame Tussauds-ba, így még szerdán elkezdtem böngészni az ebay-en, és találtam voucher-okat (kuponok), ami 2for1, azaz egy teljes árú jegy mellé egy ember ingyen fel/bemehet az attrakcióra!!! Mivel a Madame Tussauds-ba a belépő (ha ott, a helyszínen vesszük meg), £28.80/fő, a London Eye-ra pedig £18.60/fő, így már akkor is spórolunk, hogyha csak hárman megyünk. Szóval az ebay-ről vettem 4 db 2for1 kupont, amivel több ilyen látványosságra/ba lehet menni, szerdán vettem meg, és ma már meg is érkezett!!! Mondjuk ezekkel a London Eye-ra pont nem lehet felmenni, de már azok a kuponok is úton vannak, amikkel a London Eye-on is igénybe vehetjük a 2for1-t. Zsírfeka!!! Már csak egy 4. embert kell szerezni, és akkor teljesen jól járunk a kuponokkal is :) Szóval, valaki, önként jelentkező?! :)

Tegnap amúgy egész nap lázas tervezgetésben voltam, egyrészt az április dolgokat terveztem, számítgattam, másrészt a párizsi útra néztem szállásokat, és talán lehet majd £20 alatt is éjszakánként szállást találni a központban. Tényleg drága Párizs! De menni kell!!! :D Közben már a eurostar-jegyek árai is mennek felfelé, úgyhogy záros határidőn belül lépni kell, mert már így is kétheti fizumba fog kerülni csak a vonatjegy Londonból Párizsba...


Így a tervezéssel szépen el is telt a tegnapi nap. Délután volt két vendégünk, két kislány, az én kislányaim-korúak, aztán megvacsiztak előbb a gyerekek kb 5.30-kor, majd mi is 6.20 körül. De milyen szokatlan már, hogy vacsoraidőben, sőt még utána is jó sokáig tiszta világos van. Hát ez az, itt a tavasz (lassan a nyár is, remélem :P)!


Ma, az elmúlt napok esős, szeles időjárása után már legalább a nap kisütött, igaz, egy kis szellő még fújdogál, de egyáltalán nem vészes. Reggel az apuka vitte a lányokat a suliba, így azóta egy kis takarításon kívül szabad voltam :) És már csak egy hét!!! Hú, de várom már :)


És akkor álljon itt egy filmelőzetes, amit nagyon-nagyon várok idén:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése