2010. november 26., péntek

Ho-ho-ho-hóóóó :P





Ez lett a délutáni kis hóesés után a helyzet a hátsókertben :) Ma amúgy egy kis megfázással és torokfájással ébredtem, de ez nem tántorított el, hogy menjek nyelvsuliba. Természetesen bicajjal :P Hazafelé már szembekapott a hó :P, majd azután folyamatosan, egyre jobban esett, míg olyan 5-6 között már tényleg elég erősen esett, viszont ilyen rövid ideig tartó hóesés még semmi, tehát reggelre nem hiszem, hogy ez megmarad. (Mivel közben már elállt)
Tegnap találkoztam Lily-vel, ő egy horvát anyuka, aki itt, nem messze hozzánk, él a A középső fiúrel egyidős fiával, az apuka lelépett már régen, és majd alkalomadtán szüksége lesz bébisintérkedésre, éshát már Laci, a hostcsaládom előző aupairje is bébiszittyolt nála, így rám gondolt, én meg belementem. Miért is ne? :) Amúgy valszeg hétfőnként, szerdánként vagy esetleg szombatonként kell majd hozzá menni, ha éppen nem fáj a háta, mert amúgy szegénynek fáj elég rendesen, és ha nem fáj, akkor kimozdul ezeken a napokon. Éshát miért ne vállalnám el?! Nem kell messzire menni, egy kis pluszzseton mindig jól jön :P
Amúgy már tegnap is éreztem, hogy a torkommal nincs minden rendben, így már akkor is dögivel ittem a teát, tehát nem csináltam túl sok mindent, délután kellett vigyáznom a lányokra, meg a két kisebbik fiúra, mivel A legidősebb fiú sulijában Parent's evening volt, tehát ilyen szülői értekezletszerű valami, dehát ez a Parent's evening elnevezés sem állja meg a helyét, mert még ma is, egész nap!!! tartott, így A legidősebb fiú nem is volt suliban.
A hétvégéről szólva: ha holnap már jobban leszek, akkor bemegyek a városközpontba, aztán találkozok egy-két aupairrel, ha nem, akkor csak pihengetek. Vasárnap pedig Maggie-vel (bolgár) és Jasminnal (német) megyünk Bath-ba, ahol várostnézünk és körülnézünk a Karácsonyi Vásárban.
Most pedig pihengetek egy kicsit... :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése