2011. január 12., szerda

140


Nem tudom, hogy mondtam-e már, de utálom az esőt :P Hogy hogyan jött egyáltalán szóba az eső? Hát úgy, hogy ma kb egész nap esett, inkább erőteljesen, mint gyengén, úgyhogy "tiszta öröm" volt kimozdulni :D De mivel a nyelvvizsgára be kellett fizetni a pénzt, így mindenképpen ki kellett mozdulni. Ja, meg ugye szerda lévén én viszem/hozom a gyerekeket, úgyhogy már reggel is kaptunk az égi áldásból :P Akkor még szerencsére nem volt vészes az eső. 
Még tegnap úgy beszéltem meg Anikával, német aupairrel, hogy összefutunk a városban ma. Első körben 12 óra volt az időpont, de mivel ő már korábban bement, és szétnézett a városban, így konkrétan sz.rrá ázott, így hamarabb hazament, így tali elmaradt. Ezt most annyira nem is bántam, mert így legalább szét tudtam nézni, azokba a boltokba mentem be, ahova én akartam.
De először a nyelvsuliba mentem befizetni a vizsgadíjat. Hamar letudtam, semmi extra, majd mentem a városba, ahol első utam a buszmegálló közelsége miatt a Primarkba vezetett, ahonnan egy papuccsal gazdagabban jöttem ki :)
[Image]Majd egyből átszlalomoztam a Marks&Spencerbe, ahol természetesen fánkot vettem :) Ezután a SportsDirect következett, ahol hétfőn megláttam a kedvenc focicsapatom, a Juventus eredeti mezét, Ł25-ért, így, mivel tegnap este megkaptam a kétheti fizetett szabira a pénzt, illetve Az apuka ideadta ugye az ő részüket a nyelvvizsgára, így határozottan mentem a boltba, hogy most megveszem a mezt!!! És nem is kellett csalódnom, még ott volt mindhárom, ami még hétfőn is ott volt. Az M-es lett volna a legjobb rám, méretben legalábbis, de mivel az egy kicsit fostos :D, jelen esetben szakadt volt egy kicsit, így inkább az L-est vettem meg. Úgyhogy hirtelen szuper lett a napom :D[Image][Image]Most is a mez van rajtam :P Még a Poundlandbe néztem be, ahol egy cappuccinót és egy 3in1-es kávét vettem, de nem Nescafésat, mivel az már nem is tudom mióta nincs a Poundlandben, és hétvégén a másik két boltban sem találtam, ahol még tavaly volt. Így ugyanazon márka kávéjára esett a választásom, mint amilyenből a cappuccinót iszom :)
Kb 3/4 2-re értem haza, aztán ettem valamit, olvasgattam egy kicsit neten, majd indulhattam a gyerekekért. Nagy élmény volt értük menni szakadó esőben :D:D Ja, meg ugye nem találtam az esernyőjüket, így két nagyot, meg egy közepeset vittem, aztán hazafelé úton elosztottuk, hogy annyira senki se ázzon már szarrá :P
Ma ugye nekem kellett vacsorát prezentálnom, de kb tegnap délutánig eszembe sem volt, hogy mit kéne csinálni :P, így akkor gyorsban a palacsintára szavaztam. Még szerencsére maradt tegnapról egy kis maradék, így azt is felmelegítettük, én meg sütögettem a palacsintákat. Az apuka szerint kitűnő volt, meg legalább 3-szor megköszönte a vacsorát, előtte, közben és utána :) Mondjuk én biztos, hogy csináltam már jobb palacsintát is :D De simán ehető volt :D:D
Aztán mire elpakoltam a konyhában, meg rendbeszedtem a terepet, megcsináltam a szendvicseket holnapra, megterítettem reggelre, 20.45 lett :P Kb lejöttem a szobámba, beleestem a jó kényelmes székembe, aztán tunyultam jónéhány percet, vagyis amíg megittam  a borsmentateát, aztán zuhany, és most itt vagyok. Amúgy mostanában, vagyis már decemberben is egyre több teát ittam, főleg napközben, legfőképpen borsmenta- és kamillateákat, de semmi extra bele, csak a filter+melegvíz, és ennyi. De marha jó! :)
Ja, és hogy miért 140 a bejegyzés címe? Összesen ennyi fontot költöttem ma :P Jó, mi? :D
És még most fogom megenni a fánkokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése