2011. január 21., péntek

Na ki itt a ribi?!


Egyszerűen ma nem tudtam kiverni a fejemből ezt a kérdést :D Valamelyik ismerősöm írta néhány napja facebookra, de akkor lusta voltam megnézni, hogy melyik filmben hangzott el, mivel tudtam, hogy valamilyen filmből van. Aztán ma végre rákerestem :P Természetesen nem spoilerezek :P, így aki tudja annak egy nagy, hideg, angliai pacsi jár, aki nem, az keressen utána egy kicsit. (Annyit segítek, hogy egy vígjátékban hangzott el ez a mondat.)

Tegnapi napom egyetlen pozitívuma, ha lehet annak venni az eredmények után :P, hogy gyakoroltam angolból, megcsináltam a maradék 2 Use of Englisht (azaz nyelvtani részt), amik hát, ha enyhén akarok fogalmazni, akkor fostosul sikerültek :P, mivel kb a 6., vagyis az utolsó feladatsor sikerült a leggyengébben, valami 46% körül :D, és 60-tól van meg :P Szóval ezen a részen van mit javítani, az biztos. Dehát legalább időben elkezdtem a vizsgárakészülést, így minden okom megvan a bizakodásra. A tudásom minden nappal csak tovább nő :D:D:D

Ma reggel elvittem a gyerekeket a suliba, ahol az egyik anyuka a kezembe nyomott egy születésnapi meghívót a lányoknak, majd hazajöttem, ahol összepakoltam, majd felmostam.

Most jut eszembe, hogy még délelőtt voltam olyan ügyes -.-, hogy ülök a laptop előtt, kortyolgatom a kávét, majd hirtelen elindultam valahova, de olyan jól sikerült az elindulás, hogy a lábam beleakadt vmelyik sz.r kábelbe, és valami hihetlenül levertem a kávéscsészét, ami még kb félig volt :D


De természetesen pont nemsokkal azelőtt borítottam le a kávét, mielőtt mennem kellett Delyth-hez takarítani, tehát olyan 10.35-40 között történt az eset, és 11-re beszéltük meg a kezdést, és még addig ennem is kellett :P De most voltam olyan ügyes, hogy pont 11-re odaértem. Hihetetlen!!! Nem késtem :D Na, majd holnap elválik, hogy ez csak egyszeri, kiugró teljesítmény volt-e :D, vagy most már tendencia lesz :)

Kb 2,5 órát porszívóztam a házban, konkrétan az egész házat fel kellett porszívózni, úgyhogy el lehet képzelni, hogy milyen szép tisztaság volt, ha csak a porszívózással elment ennyi idő :P Szerencsére a felmosást a konyhában megcsinálta Delyth, így végülis nem 3 órát voltam, hanem csak az előbb is említett 2,5-et, de ezért is ideadta az amúgy 3 órára járó Ł15-t. Nagyon köszöntem :)

Majd délután, nagy meglepetésemre, olyan nem is tudom, fél 3 lehetett, gőzöm nincs amúgy, de nem is lényeg, hallom, hogy mintha valaki matatna a kapunál. És tényleg, nem hallucináltam :D, az apuka most ilyen hamar hazajött, mert ma valami találkozón volt Fishponds-ban, ez Bristol egy másik része, elég messze tőlünk, és végeztek, így hazajött, és így ő is ment a gyerekekért a suliba.

Ezután délután is a szobámban voltam, egészen a vacsorakészítésig, de most ez sem volt valami nagy valami, mivel a maradékokat ettük meg, így csak a szokásos salit meg a teát csináltam meg, illetve megterítettem, és annyi. Ja, és ma szokatlanul hamar megvacsoráztunk, pedig fél 7-kor kezdtük el, de én már 6.58-kor mosogattam el a nagy edényeket, és a mosogatógép már ment :O Na nem mintha baj lenne, csak mondom :D Így 19.25-re végeztem is, majd lezuhiztam, aztán kipakoltam a mosogatógépet, majd elkezdtem bébiszittyákolni, mert az apuka gym-be ment, hogy meglegyen a kondija a síeléshez majd februárban, eközben a két nagyobbik fiút az anyuka elvitte úszásra, ahonnan a legkisebbel tért haza :D, így nekem kellett úgymond felügyelnem a lányokra, dehát ők már a szobájukban hallgattak valami mesét németül a sötétben, tehát elég hamar elaludtak :) Aztán A legkisebb fiút kellett egy kicsit noszogatni olyan 9 körül, hogy most már itt az ideje az alvásnak, de hamar lekapcsolta a villanyt, úgyhogy semmi problemma. Ja, közben még, mivel marhára ráértem :P, ki is teregettem :D

Egyébként most ügyesen :P lehoztam a szobámba a hordozható kis hősugárzót, ami az ebédlőben szokott lenni, de mivel nem akarok megfagyni reggelre a szobámban :P, így muszáj voltam cselekedni :P Ez a hideg még mindig kikészít :S De most jó (H)


Aloha ;)


ui:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése