2011. január 19., szerda

Egy kis bosszúság


Tegnap este konkrétan nem volt internetkapcsolatom, nem tudom, mikor mehetett el, olyan 9 után egy kicsivel, úgyhogy mindenkitől elnézést, aki esetleg velem szeretett volna beszélni :D:D De már egyébként egész nap is olyan tetű lassú volt a kapcsolat, hogy a google-nek kellett kb fél perc, mire betöltött -.-, a többi oldalról már ne is beszéljünk. Na, mindegy, majd begyorsul egyszer, remélhetőleg.

A tegnapi nap egy szokásos kedd volt, annyi újdonság volt, ha szabad így fogalmaznom, hogy délelőtt egy csomó, számomra még ismeretlen nő jött, akik, mint utóbb kiderült, a templomközösség tagjai, és most azt beszélték meg, hogy hogyan tudnának segíteni egy háromgyerekes anyukának, aki szintén a közösség tagja, és akinek a férje hirtelen, 30-egynehány évesen elhunyt néhány napja-hete, ezt nem tudom biztos. Úgyhogy délelőtt ez volt az anyuka programja.

Majd hazahozta a suliból a fiúkat, majd ebéd, elpakolás, és ismét csak a szobámban voltam. Próbáltam tanulgatni, legalább annyit sikerült, hogy az ismeretlenebb kifejezéseket kiszótáraztam, és most próbálom memorizálni ezeket :D

Egyébiránt most szép idő van, ha lehet ezt mondani a k.rva hidegre és a napsütésre :D Úgyhogy idebent megy a fűtés, nehogy már megfázzak :P És természetesen ismételten visszatértem a két pár zoknis megoldáshoz ;)

A mai, vagyis inkább tegnapi :P "Nap dala" pedig:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése